Vacancies

Datasamordnare Järnväg

Office location
Gävle, Göteborg, Helsingborg, Malmö, Stockholm
Application deadline
2/12/2023
Type
Permanent
Type
Adviser

Norconsults team för spår- och järnvägsteknik har som mål att växa och förvalta det vi har idag och söker medarbetare med minst 3 års erfarenhet som datasamordnare.

Din roll

Norconsults järnvägskompetens består av 45 välmeriterade konsulter från Umeå i norr till Malmö i söder. I vår uppdragsportfölj ingår allt från ERTMS-projekteringar till BEST-uppdrag och kvalificerade utredningar. Vi har en stabil orderstock och flera viktiga ramavtal med Trafikverket, Trafikförvaltningen, Trafikhuvudmän och kommuner i hela Sverige.

Vi tar nu nästa steg och skall växa till 80 medarbetare under nästkommande tre år och önskar i samband med det utöka med en Datasamordnare Placeringen finns möjlig på alla 39 kontor.

Din profil

Du är utbildad civil-, högskoleingenjör eller motsvarande och har minst 3 års erfarenhet inom teknikområdet.

Du har intresse för utveckling av både den egna kompetensen och teknikområdet. För oss är det viktigt att du är serviceinriktad, har initiativförmåga och god samarbetsförmåga. Du är självständig, kreativ, och uttrycker dig väl i tal och skrift.

Projectwise och EBBA är de dominerande leveransytorna som Trafikverket använder, så vi ser gärna att du är van och självgående inom båda systemen.

Tillsammans med dina kollegor hittar du de bästa lösningarna för Norconsult och våra kunder.

Extrameriterande:

  • Microstation (V8i och Connect)
  • Chaos
  • NavisWork
  • Projectwise – PDBI
  • BaTMan

Dina arbetsuppgifter

Du kommer tillsammans med dina kollegor att administrera projekt utifrån de projektspecifika förutsättningar som Trafikverket tillhandahåller.

Det kan vara i form av att leverera handlingar till någon av kundens leveransytor, upprätta ett projekteringsunderlag eller ta fram leveransplaner.

Som datasamordnare krävs det att man har ett öga för detalj då en stor del av jobbet är att kvalitetssäkra våra handlingar innan den hamnar hos kunden.

Norconsult

För Norconsult är alla människors lika värde och rättigheter en grundförutsättning. Målsättningen är att våra medarbetare ska ha möjlighet att nå sin fulla potential oavsett vem de är eller hur de identifierar sig.

Norconsult har ett stort fokus på hållbarhetsfrågor, både ur ett ekologiskt, socialt och ekonomiskt perspektiv. Vi är 5600 medarbetare i koncernen och 1100 medarbetare i Sverige utspridda på 39 kontor.  Med engagemang, erfarenhet och intresse för samhällsbyggnad, utvecklar du tillsammans med övriga kompetenser hållbara lösningar för våra kunder.

Bekanta dig med din blivande chef:

https://www.linkedin.com/in/martin-s%C3%B6derek-aba92193/

Välkommen med din ansökan!

Contact

Profile picture of Amadeus Rosenqvist
Amadeus Rosenqvist
Datasamordnare