Vacancies

Kontorskoordinator

Office location
Stockholm
Application deadline
2/7/2023
Type
Probationary employee
Type
Adviser

Du gör den stora skillnaden för oss! Som kontorskoordinator på Norconsults Stockholmskontor är det du som ansvarar för den dagliga driften på kontoret samt stärker administratörsgruppen med fakturahantering och anbudsfrågor.  

Din roll

Norconsult är en av Nordens största rådgivare inom samhällsplanering och projektering. Vi sitter i fina kulturminnesmärkta lokaler på Hantverkargatan 5, i kvarteret Kungliga Myntet på Kungsholmen. Här samarbetar arkitekter, ingenjörer och naturvetare inom tre olika divisioner.

Som kontorskoordinator på vårt Stockholmskontor kommer du att ansvara för den dagliga driften av kontoret tillsammans med vår lokala administratörsgrupp som består av ytterligare två personer. Du bemannar vår reception och välkomnar alla våra medarbetare och besökare med ansvar för beställningar, ronderingar och administrativa uppgifter som anbudshantering och fakturering.

Tjänsten inleds som en provanställning som efter sex månader övergår i tillsvidareanställning.

Din profil

Vår nya kollega har minst gymnasial utbildning och önskvärt minst 5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du är van att arbeta med Office-paketet. Som person beskrivs du som serviceorienterad, social, kommunikativ, en person som får energi av mötet med andra. Du trivs med att ha varierande arbetsuppgifter och är trygg med att ta egna initiativ i vardagen. Att ligga ett steg före är i det här fallet att befinna sig på rätt plats.

Du behöver obehindrat behärska svenska i tal och skrift för att kunna verka i rollen men det är inget krav att det är ditt modersmål.

Norconsult

För Norconsult är alla människors lika värde och rättigheter en grundförutsättning. Målsättningen är att våra medarbetare ska ha möjlighet att nå sin fulla potential oavsett vem de är eller hur de identifierar sig.

Norconsult har ett stort fokus på hållbarhetsfrågor, både ur ett ekologiskt, socialt och ekonomiskt perspektiv. Vi är 5600 medarbetare i koncernen och 1100 medarbetare i Sverige utspridda på 39 kontor.  Med engagemang, erfarenhet och intresse för samhällsbyggnad, utvecklar du tillsammans med övriga kompetenser hållbara lösningar för våra kunder.

Bekanta dig med din blivande chef och dina blivande kollegor:

https://www.linkedin.com/in/andrea-eidensten-ba662817/

https://www.linkedin.com/in/kerstin-wemby-b71ba859/

https://www.linkedin.com/in/catharinahuss/

Välkommen med din ansökan!

Din ansökan ska innehålla CV samt ett personligt brev där du berättar mer om dig själv och varför du söker tjänsten hos oss.

Contacts

Profile picture of Andrea Eidensten
Andrea Eidensten
Divisionschef Energi & Industri
Profile picture of Catharina Huss
Catharina Huss
QM-assistent
Profile picture of Kerstin Wemby
Kerstin Wemby
VD-assistent