Vacancies

Elkonstruktörer

Office location
Skellefteå
Application deadline
2/19/2023
Type
Permanent
Type
Adviser

Vill du vara med i Norconsults lyckade satsning inom elteknik och projektledning i Norr? Just nu bygger vi på våra team i Västerbotten för att kunna leda och genomföra alla spännande projekt vi har. Vårt lyckade arbetssätt bygger på kreativitet och samarbete.

Din roll

På Norconsult arbetar vi med alla uppdrag en konstruktör kan ställas inför. Vi gör allt från utredningar och förstudier upp till riktigt stora industriprojekt. Det kan handla om projektering, konstruktion, dimensionering fram till idrifttagning av anläggningen. Vi samarbetar och har som mål att förenkla för vår slutkund.

Vi är ett härligt gäng på Skellefteå kontoret som har roligt tillsammans. I din roll hanterar du kontakter med kunder och upprättar ekonomiska kalkyler.

Din profil

Vi söker dig som har en relevant teknisk utbildning från gymnasium eller högskola/universitet. Relevant arbetslivserfarenhet Industri som uppdragsledare eller konstruktör/projektör värderas högt.

Som person är du affärsmässig, resultatinriktad och lösningsorienterad. En god kommunikatör som har lätt för att samarbeta och skapa långsiktiga relationer med både kunder och kollegor inom Norconsult.

B-körkort är ett krav. Meriterande om du har kunskaper i sitebase, processindustrivana eller Allmän kraft och belysning.

Vårt erbjudande

På Norconsult har vi som ambition att spegla det samhälle vi lever i, mångfald och inkludering är fundamentalt för vilka vi är, och för att vi ska vara framgångsrika som företag.Vi strävar efter att ha en inkluderande kultur, där våra medarbetare känner sig respekterade, värdesatta och delaktiga oavsett vilka de är, hur de väljer att tro eller var de kommer ifrån.

Norconsult har ett stort fokus på hållbarhetsfrågor, både ur ett ekologiskt, socialt och ekonomiskt perspektiv. Vi är 5600 medarbetare i koncernen och 1100 medarbetare i Sverige utspridda på 38 kontor.  Med engagemang, erfarenhet och intresse för samhällsbyggnad, utvecklar du tillsammans med övriga kompetenser inom bolaget hållbara lösningar för våra kunder.

Bekanta dig med din blivande chef:

https://www.linkedin.com/in/dennis-vikner-4a2781b2/

Välkommen med din ansökan

Contact

Profile picture of Dennis Vikner
Dennis Vikner
Gruppledare Elteknik & Projektledning