Vacancies

El- och instrumentprojektör

Office location
Hudiksvall, Kramfors, Sundsvall, Örnsköldsvik
Application deadline
2/1/2023
Type
Permanent
Type
Adviser

Att utveckla ett hållbart samhälle kräver engagemang och förmåga att knyta ihop enskilda expert­kunskaper till en komplett lösning. Detta är en del av vardagen för oss på Norconsult. Här arbetar vi över disciplingränser och ser Sverige som en region. Här bryr vi oss om varandra och prioriterar samarbetet mellan oss medarbetare. Vi är ett medarbetarägt inne i en expansiv fas vilket innebär att vi önskar växa ytterligare inom El och Instrument i Sundsvall, Örnsköldsvik och Hudiksvall.

Din roll

På vår avdelning el, instrument och automationsteknik arbetar vi med utformning av el och automationsanläggningar i alla typer av industrier och har erfarenhet bl.a. från försvarsindustri, energi, skogsindustri, kemi, stål och gruva. Vi gör allt från utredning och förstudier, dimensionering, projektering, besiktningar och funktionsbeskrivningar av kompletta elkraft och automationsanläggningar till idrifttagning av anläggningen.

Som el- och instrumentprojektör arbetar du huvudsakligen med planering, projektering, beredning samt idrifttagning. I din roll kommer du erbjudas att jobba brett inom våra områden med stor möjlighet till påverkan på våra kunders och vår avdelnings utveckling. Beroende på dina egenskaper och erfarenheter kommer du att erbjudas möjligheten att bli uppdragsledare och i den rollen ha ett större ansvar för uppdraget och dess leveranser.

I din roll som projektör/uppdragsledare hanterar du kontakter med kunder och upprättar ekonomiska kalkyler. På kontoren i Sundsvall, Örnsköldsvik, Kramfors och Hudiksvall jobbar vi inom el, instrument, automation och projektledning. Vi är ett härligt gäng på över 20 medarbetare som har roligt tillsammans.

I din roll hos oss ingår bland annat:

* Medverka i ett projekt från förstudie till idriftsättning och överlämning

* Konstruktionsarbeten, layouter och detaljkonstruktioner

* Utcheckning och idrifttagning och kanske montageledning

Din profil

Vi söker dig som har en relevant teknisk utbildning från gymnasium eller högskola/universitet. Vi värderar även relevant arbetslivserfarenhet. Vi söker både dig som är junior och dig som är erfaren eller senior inom el/automations-konstruktion som uppdragsledare, projektör alternativt flerårig erfarenhet som installationselektriker eller automationstekniker från entreprenad eller annan industriverksamhet. Du har tidigare arbetat med planering, uppdragsledning, projektering och beredning av el-/automationsanläggningar.

Som person är du ansvarstagande, lösningsorienterad och som med ditt driv och engagemang kan göra skillnad i vår grupp och bidra till vår och våra kunders utveckling. Vidare är du en god kommunikatör som har lätt för att samarbeta och skapa långsiktiga relationer med både kunder och dina kollegor inom Norconsult. Du gillar att jobba såväl självständigt och prestigelöst i grupp. Vi värdesätter både din tekniska och sociala kompetens samt din samarbetsförmåga och nyfikenhet för teknik.

B-körkort är ett krav. Du behöver obehindrat behärska svenska och engelska i tal och skrift för att kunna verka i rollen, men det är inget krav att det är ditt modersmål.

  

Vårt erbjudande

På Norconsult har vi som ambition att spegla det samhälle vi lever i, mångfald och inkludering är fundamentalt för vilka vi är, och för att vi ska vara framgångsrika som företag. Vi strävar efter att ha en inkluderande kultur, där våra medarbetare känner sig respekterade, värdesatta och delaktiga oavsett vilka de är, hur de väljer att tro eller var de kommer ifrån.

Norconsult har ett stort fokus på hållbarhetsfrågor, både ur ett ekologiskt, socialt och ekonomiskt perspektiv. Vi är 5600 medarbetare i koncernen och 1100 medarbetare i Sverige utspridda på 38 kontor.  Med engagemang, erfarenhet och intresse för samhällsbyggnad, utvecklar du tillsammans med övriga kompetenser inom bolaget hållbara lösningar för våra kunder.

Bekanta dig med din blivande chef:

https://www.linkedin.com/in/christian-skoglund-96582883/

Välkommen med din ansökan!