Vacancies

Ledningssamordnare

Office location
Göteborg, Stockholm
Application deadline
12/16/2022
Type
Permanent
Type
Adviser

Vi söker ytterligare ledningssamordnare till våra kontor i Göteborg och Stockholm.  Nyckeln till vår framgång är våra kompetenta medarbetare och vår företagskultur som bygger på kreativitet och samarbete. Tillsammans arbetar vi både i stora nationella samhällsbyggnadsprojekt, och i utbyggnad av kommunal infrastruktur.

 

 

Din roll

 

Norconsult är en av Nordens största rådgivare inom samhällsplanering och projektering och vi ingår i den norska Norconsult-koncernen. Som ledningssamordnare hos oss kommer du att ta ett övergripande ansvar inom arbetet med ledningssamordning. Du kommer att arbeta i våra uppdrag över hela landet samtidigt som du har dina närmaste kollegor på ditt kontor i Göteborg eller Stockholm.

 

Vi har just nu flera stora, komplexa samhällsbyggnadsprojekt där vi behöver förstärka vår organisation. Vidare är vi ramavtalsleverantörer av projekteringstjänster åt Trafikverket i hela landet och därtill en uppsjö kommuner. Du kommer att arbeta både i stora och små projekt hos Norconsult.

 

 

Din profil

 

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta infrastrukturprojekt. Du har antingen en bakgrund som projektör av tekniska anläggningar, eller en renodlad ledningssamordnarbakgrund. Du har goda kunskaper inom Autocad, gärna Novapoint eller Civil 3D. Kunskap inom AMA Anläggning, EBR och ett lokalt nätverk i branschen ser vi som starkt meriterande.

 

Din kommunikativa förmåga och struktur kommer att vara centrala i din kontakt med ledningsägare och internt i våra uppdrag. Du är med genom hela processen, från förstudier och systemhandlingar till upprättandet av förfrågningsunderlag. Du är van vid att arbeta självständigt och att ha en styrande roll inom dina projekt.

 

Du är en person som får energi av andra, som kan konsten att skapa och bibehålla goda relationer med såväl kunder som kollegor. Sammanhang är viktigt för dig, att få verka inom ett bolag som du trivs hos och tror på. Med ditt starka driv kommer du att bidra till att stärka vårt goda rykte som kompetent samhällsbyggare.

 

 

Vårt erbjudande

 

På Norconsult har vi som ambition att spegla det samhälle vi lever i, det gör oss till en samhällsbyggare med helhetssyn. Därför eftersträvar vi rekryteringar som leder till ökad mångfald - såväl inom bolaget som stort som i aktuellt team.

 

Norconsult har ett stort fokus på hållbarhetsfrågor, både ur ett ekologiskt, socialt och ekonomiskt perspektiv. Vi är 5500 medarbetare i koncernen och 1080 medarbetare i Sverige utspridda på 38 kontor.  Att arbeta tillsammans med oss här på Norconsult innebär att du får vara med och forma företagets och din egen framtid då vi är ett 100 % medarbetarägt företag. Med ägarengagemang, erfarenhet och intresse för samhällsbyggnad, utvecklar du tillsammans med övriga kompetenser hållbara lösningar för våra kunder.

 

 

Bekanta dig gärna med din blivande chef:

Elisabeth Setterstig, avdelningschef Väg- & Järnvägsteknik Göteborg

https://www.linkedin.com/in/elisabeth-setterstig-8839587a/

 

Mikael Eriksson, avdelningschef Väg & Trafik Stockholm

https://www.linkedin.com/in/mikael-eriksson-b072b581/

 

Välkommen med din ansökan!

Contacts

Profile picture of Elisabeth Setterstig
Elisabeth Setterstig
Avdelningschef Väg & Järnvägsteknik Göteborg
Profile picture of Mikael Eriksson
Mikael Eriksson
Avdelningschef Väg & Trafik