Vacancies

Trafikplanerare

Office location
Göteborg, Malmö, Piteå, Stockholm
Application deadline
12/16/2022
Type
Permanent
Type
Adviser

Vi välkomnar dig som brinner för att utveckla framtidens infrastruktur med siktet inställt mot ett hållbart transportsystem. Du är en person som kan konsten att skapa och bibehålla varaktiga goda relationer med såväl kunder som kollegor. Med ditt starka driv stärker du vårt goda rykte inom trafikplanering och utredning.

Din roll

På Norconsult arbetar cirka 30 medarbetare inom trafikplanering placerade i Stockholm, Göteborg, Malmö, Borlänge och Piteå. Vi vill gärna bli fler som arbetar med trafikutredningar och trafikutformning i kombination med teknikansvar och uppdragsledning. Vi har en bred kundbas med en god mix mellan kommunala, statliga och privata beställare. Vi arbetar både mot vår lokala marknad men har också ett väldigt gott samarbete mellan våra olika kontor runt om i landet där vi hjälper varandra med rätt resurser i intressanta projekt.

Vi söker både dig som är trafikplanerare i tidiga utredningsskeden och dig som jobbar mer i senare skeden med trafikutformning. Kan du både och är det bra. Du kommer att arbeta i projekt av varierande storlek som handläggare, teknikansvarig, och uppdragsledare. Som trafikplanerare kommer du att vara med i hela processen från beställning, genomförande och projektavslut. Inom trafik har vi uppdrag inom ett flertal områden såsom, förstudier, trafikutredningar inom detaljplaneprocessen, trafikplaner, parkeringsutredningar, trafikanalyser, trafikutformning, åtgärdsvalsstudier, vägplaner, strategier m.m.

Teknikområde Trafik präglas av gott samarbetsklimat med hög trivsel och där arbetsglädje är en viktig del av vår arbetsvardag. Samarbete är också ett ledord för oss där vi eftersträvar kompetensutveckling genom samarbete med kollegor från andra kontor.

Vi söker nu trafikplanerare till våra kontor i Stockholm, Göteborg, Piteå och Malmö.

Din profil

Vi söker både seniora och juniora medarbetare, dvs både dig med mer erfarenhet och dig som är nyare i trafikbranschen. Du har relevant utbildning samt erfarenhet av att arbeta med trafikplanering.

Du har erforderlig kunskap inom Office-paketet och har du erfarenhet av kapacitetsberäkningsprogram, trafikanalysverktyg och CAD är det bra.

Som person är du engagerad och har god samarbetsförmåga samt ett inre driv att utvecklas. Vi värdesätter att du är van vid att jobba i projekt i nära samarbete med kollegor och kund samt har förmåga att ta egna initiativ.

Vårt erbjudande

På Norconsult har vi som ambition att spegla det samhälle vi lever i, det gör oss till en samhällsbyggare med helhetssyn. Därför eftersträvar vi rekryteringar som leder till ökad mångfald inom bolaget.

Norconsult har ett stort fokus på hållbarhetsfrågor, både ur ett ekologiskt, socialt och ekonomiskt perspektiv. Vi är ca 5500 medarbetare i koncernen och 1080 medarbetare i Sverige utspridda på 38 kontor.  Att arbeta tillsammans med oss här på Norconsult innebär att du får vara med och forma företagets och din egen framtid då vi är ett 100 % medarbetarägt bolag. Med engagemang, erfarenhet och intresse för samhällsbyggnad, utvecklar du tillsammans med övriga kompetenser hållbara lösningar för våra kunder.

Bekanta dig med din blivande chef:

Karin Gamberg, avdelningschef Trafik Göteborg

https://www.linkedin.com/in/karin-gamberg-966894b7/

Mikael Eriksson, avdelningschef Väg & Trafik Stockholm

https://www.linkedin.com/in/mikael-eriksson-b072b581/

Lars Hannu, gruppledare Väg, Piteå

https://www.linkedin.com/in/lars-hannu-b2107a26/

Jonas Bengtsson, gruppledare Trafik Malmö

https://www.linkedin.com/in/jonasbengtsson88/

Välkommen med din ansökan!

Contacts

Profile picture of Jonas Bengtsson
Jonas Bengtsson
Gruppledare Trafik
Profile picture of Karin Gamberg
Karin Gamberg
Avdelningschef Trafik Göteborg
Profile picture of Lars Hannu
Lars Hannu
Gruppledare Väg
Profile picture of Mikael Eriksson
Mikael Eriksson
Avdelningschef Väg & Trafik