Vacancies

Uppdragsledare och Projekteringsledare VA-process och VA-anläggning

Office location
Göteborg, Halmstad, Jönköping, Kalmar, Karlstad, Växjö
Application deadline
12/16/2022
Type
Permanent
Type
Adviser

Nyckeln till vår framgång är våra kompetenta medarbetare och vår företagskultur som bygger på kreativitet och samarbete. Tillsammans arbetar vi i både lokala och nationella vatten- och avloppsprojekt. Nu vill vi anställa dig som vill vara med och bygga och förstärka vår kompetens inom VA-process, VA-anläggning och Bad.

Din roll

Hos Norconsult arbetar vi med alla områden inom VA-teknik, från mycket tidiga planeringsstadier, utredningar och förstudier, via projektering och projektledning till byggledning, idrifttagning, besiktning, driftoptimering och utbildning. VA-kompetensen är stark inom Norconsult, där cirka 50 personer specialiserat sig inom VA-process, VA-anläggning samt Bad och ca 120 personer arbetar inom VA-teknik Sverige. Många av våra uppdrag är tvärfackliga, där vi arbetar tillsammans med andra konsulter inom bolaget.

Din roll som uppdragsledare och/eller projekteringsledare kommer att vara primärt inom Vattenverk, Avloppsreningsverk, samt Badhusanläggningar. Beroende på din bakgrund så kan arbetsuppgifterna, förutom uppdragsledning eller projekteringsledning, även omfatta allt från processprojektering, utredning så väl som teknikansvar.

Din profil

Du har en eftergymnasial utbildning från högskola/universitet eller yrkeshögskola och det är meriterande om du hanterar projekteringsverktyg som Autocad Plant 3D eller Revit. Du har minst 8 års yrkeserfarenhet inom branschen varav minst 3 år som uppdragsledare och/eller 2 år i rollen som projekteringsledare.

Som person är du engagerad och har god samarbetsförmåga. Du trivs i nära samarbete med kollegor och har en väl utvecklad lyhördhet inför våra beställares behov och har lätt för att formulera dig på svenska i både skrift och tal.

Placering av tjänsten är möjlig i Göteborg, Halmstad, Stockholm, Uppsala, Jönköping, Växjö, Kalmar, Karlstad eller Malmö.

Vårt erbjudande

På Norconsult har vi som ambition att spegla det samhälle vi lever i, det gör oss till en samhällsbyggare med helhetssyn. Därför eftersträvar vi rekryteringar som leder till ökad mångfald - såväl inom bolaget som stort, som i aktuell avdelning.

Norconsult har ett stort fokus på hållbarhetsfrågor, både ur ett ekologiskt, socialt och ekonomiskt perspektiv. Vi är ca 5500 medarbetare i koncernen och 1080 medarbetare i Sverige utspridda på 38 kontor.  Att arbeta tillsammans med oss här på Norconsult innebär att du får vara med och forma företagets och din egen framtid då vi är ett 100 % medarbetarägt bolag. Med engagemang, erfarenhet och intresse för samhällsbyggnad, utvecklar du tillsammans med övriga kompetenser hållbara lösningar för våra kunder.

Bekanta dig med din blivande chef:

Jan-Olof Nilsson Avdelningschef, VA-process

https://www.linkedin.com/in/jan-olof-nilsson-25b39948/

Peter Asteberg Avdelningschef Växjö/Kalmar

https://www.linkedin.com/in/peter-asteberg-b9028441/

Daniel Svensson, Gruppledare VA-process Växjö/Kalmar Halmstad, Jönköping

https://www.linkedin.com/in/daniel-svensson-596b3b82/

Joel Ericsson, Gruppledare VA-anläggningar/ Bad

https://www.linkedin.com/in/joel-ericsson-786a0680/

Susanne Backman, Gruppledare VA-processprojektering Göteborg (Karlstad)

https://www.linkedin.com/in/susanne-backman-51686b106/

Ann Elfström Broo, Gruppledare VA-processutredningar

https://www.linkedin.com/in/ann-elfstr%C3%B6m-broo-60a007bb/

Välkommen med din ansökan!

Contacts

Profile picture of Ann Elfström Broo
Ann Elfström Broo
Gruppledare
Profile picture of Daniel Svensson
Daniel Svensson
Gruppledare VA Process
Profile picture of Jan-Olof Nilsson
Jan-Olof Nilsson
Avdelningschef VA-process Göteborg
Profile picture of Joel Ericsson
Joel Ericsson
Gruppledare VA Konstruktion
Profile picture of Peter Asteberg
Peter Asteberg
Avdelningschef VA-Teknik Småland & Blekinge
Profile picture of Susanne Backman
Susanne Backman
Gruppledare VA Processprojektering