Vacancies

Ønsker du å jobbe med spennende og samfunnsnyttige maskinlæringsprosjekter i et sterkt fagmiljø?

Office location
Trondheim
Application deadline
12/10/2022
Type
Permanent
Type
Adviser

Vi i Norconsult Informasjonssystemer sin avdeling for IT-Tjenester søker nå flere rådgivere innen maskinlæring og kunstig intelligens til vårt kontor i Trondheim! Om du vil jobbe med varierte og spennende arbeidsoppgaver der maskinlæring og data science er utgangspunktet, er vi arbeidsplassen for deg, enten om du er nyutdannet eller har litt eller mye erfaring.

Norconsult Informasjonssystemer (NoIS) er et av Norges største programvarehus, og leverer både IT-konsulenttjenester og egenutviklet programvare. Avdelingen for IT-Tjenester i NoIS har kontorer i både Sandvika og Trondheim, og vi har rådgivere innen fagområder som systemutvikling, maskinlæring/AI, IT-sikkerhet, UX/UI og prosjektledelse. I Trondheim er vi en gruppe på 14 personer, hvorav åtte  jobber dedikert med maskinlæring.

Sammen med økningen av digitalisering i samfunnet, ser vi en stor økning i etterspørsel etter motiverte og dyktige rådgivere innenfor maskinlæring (ML) og kunstig intelligens (AI). Derfor ansetter vi nå nye ML/AI-rådgivere til vårt Trondheimskontor, og vi søker deg som ønsker å jobbe med maskinlæring for å forbedre hverdagen, i et faglig sterkt miljø der vi hele tiden har fokus på å lære og å holde oss faglig oppdatert. Vi ønsker oss både deg som akkurat har blitt, eller snart blir ferdig med studiene, og deg som har allerede jobbet litt eller mye med maskinlæring.

Som maskinlæringskonsulenter i NoIS jobber vi med mange ulike prosjekter og kunder, både i offentlig og privat sektor. De fleste oppdragene våre har maskinlæring som utgangspunkt, men inkluderer ofte også andre aspekter som kreves for å bygge et fullstendig produkt eller tjeneste rundt maskinlæringen, som skyteknologi, databaser og fullstack-utvikling.

For mer informasjon om hvordan vi jobber og tidligere prosjekter vi har gjennomført, se artikkelen om vårt tjenestetilbud innen ML/AI her på nettsiden vår.

Hvordan er det å jobbe hos oss?

Vi jobber kontinuerlig med å bygge og forvalte våre interne fagnettverk slik at du alltid vil ha flinke og hjelpsomme kolleger å spille på. Vi tar kompetanse på alvor, og fokuserer på faglig utvikling. Sammen med hver enkelt ansatt utarbeider vi årlig en skreddersydd plan for personlig utvikling og kompetanseheving, og denne fagplanen kan inkludere kurs, sertifiseringer, konferanser, hobbyprosjekter og meetups.

Vi holder jevnlig faglige presentasjoner for hverandre og det er lav terskel for å bidra, og vi dyrker en kultur for kunnskapsdeling hvor prøving og feiling er en naturlig del av prosessen, og alle skal føle seg trygge på denne arenaen.

For oss er det viktig at du:

 • Har relevant høyere utdannelse, f.eks. datateknologi, informatikk, kybernetikk e.l.

 • Har gode akademiske resultater og/eller gode referanser

 • Er samarbeidsvillig og glad i å jobbe med andre mennesker

 • Har sterk muntlig og skriftlig fremstillingsevne på både norsk og engelsk

 • Har stor interesse for data og maskinlæring, og det å utvikle tjenester og produkter rundt dette

 • Ønsker å være med på å bidra til at gruppen din holder seg faglig oppdatert

Hos oss får du:

 • Et faglig sterkt arbeidsmiljø med fokus på kontinuerlig faglig utvikling

 • Varierte og spennende arbeidsoppgaver med fokus på maskinlæring hos engasjerte kunder

 • Fleksibel arbeidstid og mulighet for hjemmekontor

 • Konkurransedyktige lønns- og ansettelsesbetingelser

 • Mulighet for eierskap i Norges største tverrfaglige rådgiverbedrift

 • Ordning for overskuddsdeling der alle ansatte får direkte utbytte av selskapets resultat

 • Studieturer, interne fagsamlinger, ulike sosialarrangementer, bedriftsidrettslag m.m.

 • Tilrettelegging for tid til egenutvikling

 • Sterk bedriftskultur preget av uformell og lavterskel kommunikasjon på tvers av organisasjon og geografi

Spørsmål?

Har du spørsmål om stillingen eller ønsker å vite mer om det å jobbe hos oss? Ta kontakt med gruppeleder for IT-konsulenttjenester i Trondheim, Oxana Eide: oxana.eide@norconsult.com / +47 476 06 101

NoIS er organisert som forretningsområde Digitalisering og er et datterselskap av Norconsult, Norges største rådgiverbedrift. Norconsult sine tjenester er rettet mot samfunnsplanlegging, prosjektering og arkitektur. Selskapet er eid av våre over 5 100 medarbeidere som er stasjonert på 130 kontorer i hele verden. Hovedkontoret ligger i Sandvika utenfor Oslo.

Contact

Profile picture of Oxana Eide
Oxana Eide
Gruppeleder