Vacancies

Norconsult satser ytterligere på digitalisering; Nå vil vi satse på deg som er fullstack senior utvikler eller løsningsarkitekt!

Office location
Trondheim
Application deadline
12/10/2022
Type
Permanent
Type
Senior Adviser

Ønsker du en jobb med prioritert fokus på faglig utvikling, fast lønn, kunder som utfordrer til nytenkning, mulighet til å være medeier i Norconsult - Norges største rådgivende ingeniørselskap? Da er Norconsult Informasjonssystemer (NoIS) stedet for deg.

Norconsult Informasjonssystemer styrker satsingen på digitalisering ytterligere ved å løfte digitalisering som et eget konsernområde. Dette området er datterselskapet NoIS – og nå speeder vi opp og søker etter enda flere dyktige og engasjerte kollegaer. Fremtiden er digital - bli med oss på laget og få mulighet til å jobbe med de mest spennende utviklingsprosjektene i Norge!

IT-Tjenester – vår egen konsulent-avdeling, jakter på flinke og erfarne fullstack systemutviklere og løsningsarkitekter, som er nysgjerrig på det som beveger seg i IT-verdenen, er sulten på ny faglig kompetanse, er allsidig og ikke minst trives med stadig nye utfordringer i hverdagen.

IT-Tjenester bidrar med ekspertutviklere som står klare til å finne en best mulig løsning på de utfordringer som kunden gir oss. Vi har et tyngdepunkt på kompetanse innenfor Microsofts økosystem, komplettert med bred kompetanse på moderne web-, sky- og databaseteknologier. Vi har konsulenter med bred erfaring med systemutvikling og løsningsarkitektur fra en lang rekke større prosjekter, både innen offentlig og privat sektor.

Hvordan er det å jobbe hos oss?

Vi jobber kontinuerlig med å bygge og forvalte våre interne fagnettverk slik at du alltid vil ha flinke og hjelpsomme kolleger å spille på. Vi tar kompetanse på alvor, og fokuserer på faglig utvikling. Sammen med hver enkelt ansatt utarbeider vi årlig en skreddersydd plan for personlig utvikling og kompetanseheving, og denne fagplanen kan inkludere kurs, sertifiseringer, konferanser, hobbyprosjekter og meetups.

Vi holder jevnlig faglige presentasjoner for hverandre og det er lav terskel for å bidra, og vi dyrker en kultur for kunnskapsdeling hvor prøving og feiling er en naturlig del av prosessen, og alle skal føle seg trygge på denne arenaen.

Løsningsarkitekter i IT-Tjenester trives med å jobbe med mennesker og trives med å balansere mellom fagkunnskap rundt teknologi og det å forstå kundens forretning og virksomhetsområde. Kommunikasjon av IT-løsning mot ikke-teknologer og evnen til å tilegne seg kunnskap om bransjene man opererer i er noe vi ser på som viktig, samtidig som man har kjennskap til løsninger som er smarte som vi kan kommunisere til teamet som designer og utvikler løsningen.

For oss er det viktig at du:

 • Har høyere utdannelse innen datateknologi, informatikk, kommunikasjonsteknologi eller tilsvarende

 • Har gode akademiske resultater og/eller gode referanser

 • Er samarbeidsvillig og glad i å jobbe med mennesker

 • Har sterk muntlig og skriftlig fremstillingsevne på både norsk og engelsk

 • Har erfaring med en eller flere applikasjonsplattformer

 • Har erfaring med løsningsarkitektur, integrasjoner eller utvikling av web-, mobil- eller desktopapplikasjoner

 • Ønsker å være med å bidra til at gruppen din holder seg faglig oppdatert

Hos oss får du:

 • Et teknologisk arbeidsmiljø med svært kompetente medarbeidere.

 • Varierte, utfordrende og innflytelsesrike arbeidsoppgaver hos engasjerte kunder.

 • Spennende kompetansehevings- og karrieremuligheter innen marked, fag, linje og oppdrag

 • Delta i verdibasert samfunnsplanlegging med fokus på fremtidsrettede og bærekraftige løsninger

 • Fleksibel arbeidstid og mulighet for hjemmekontor

 • Mulighet for eierskap i Norges største tverrfaglige rådgiverbedrift

 • Ordning for overskuddsdeling der alle ansatte får direkte utbytte av selskapets resultat

 • Konkurransedyktige lønns- og ansettelsesbetingelser

 • Studieturer, interne fagsamlinger, ulike sosiale arrangementer, bedriftsidrettslag m.m

 • Tilrettelegging for tid til egenutvikling

 • Sterk bedriftskultur preget av uformelle kommunikasjonslinjer på tvers av organisasjon og geografi

Innsendelse av søknad: Ta kontakt med gruppeleder for IT-konsulenttjenester i Trondheim, Oxana Eide: oxana.eide@norconsult.com / +47 476 06 101

Norconsult Informasjonssystemer (NoIS) er et av Norges største programvarehus og er en ledende leverandør av programvare innen Geografiske Informasjonssystemer (GIS), Forvaltning, Drift og Vedlikehold (FDV) og løsninger innen prosjektadministrasjon, prosjektstyring, kostnadsanalyser, byggeteknisk konstruksjon og BIM. I tillegg til å utvikle egen programvare leverer NoIS konsulenttjenester innen systemutvikling, IT-arkitektur, maskinlæring/AI, IT-sikkerhet, prosjektledelse, prosessanalyse og robotisering til kunder i både offentlig og privat sektor. Selskapet har 270 ansatte med kontorer i Sandvika, Trondheim, Bergen, Stavanger, Kristiansand, Grimstad, Larvik, Lillehammer og Hamar, samt 2 kontorer i Sverige.


NoIS er organisert som divisjon Digitalisering og er et datterselskap av Norconsult- Norges største rådgiverbedrift. Norconsult sine tjenester er rettet mot samfunnsplanlegging, prosjektering og arkitektur. Selskapet er eid av våre ca 5100 medarbeidere som er stasjonert på 130 kontorer i hele verden. Hovedkontoret ligger i Sandvika utenfor Oslo.

Contact

Profile picture of Oxana Eide
Oxana Eide
Gruppeleder