Vacancies

Norconsult Tromsø søker sivilingeniør innen Vann og Avløp

Office location
Tromsø
Application deadline
12/15/2022
Type
Permanent
Type
Adviser

Norconsult har Norges største rådgivende fagmiljø innen vann- og avløpsteknikk. VA-seksjonen i Tromsø har 10 engasjerte og dyktige medarbeidere. Vi er den del av et sterkt fagmiljø innen VA-teknikk/vannbransjen i Norconsult med om lag 160 ansatte i Norge og 50 i Sverige og Danmark. Det er et stort behov for oppgradering av VA-anlegg i årene som kommer som en følge av utfordringer innen klima og miljø. Det er et økende fokus på FoU-prosjekter, behandlingsanlegg, overordnet planlegging og bærekraftige overvannsløsninger.

Norconsult i Tromsø utfører flerfaglige ingeniørtjenester innenfor både arkitektur, bygge og brannteknikk, elektro, VVS, VA, miljø, energi og prosjektadministrasjon. Tromsø-kontoret har nå 50 medarbeidere og har en god blanding av både yngre fagpersoner og personer med lang og bred erfaring. Vi tilbyr også spisskompetanse innenfor flere sentrale fagfelt.

Vi holder til i moderne lokaler i Tromsø sentrum.

Våre arbeidsoppgaver er ulike utredninger og forprosjekt, hovedplaner, detaljprosjektering av prosessanlegg, infrastruktur for VA og næringsliv, samt byggeledelse og teknisk oppfølging. VA-seksjonen samarbeider med øvrige fagseksjoner i Norconsult og jobber ofte i tverrfaglige team med oppdrag innen samferdsel, industri, plan og bygg for å komme fram til gode helhetsløsninger. Noen av våre satsningsområder er målinger og modellering på VA-nettet, samt bærekraftige overvannsløsninger.

Vi kan love interessante og utviklende roller i en region med store utfordringer innen vann- og avløpsrealterte utbyggingsprosjekter. Et svært godt arbeidsmiljø og gode betingelser.

Vi ønsker oss primært en erfaren sivilingeniør/ingeniør til vårt kontor i Tromsø, men nyutdannede kan også søke. Vår arbeidsmengde øker etter det er inngått langsiktige rammeavtaler med Tromsø kommune.

Vi har utfordrene fagmiljø i Tromsø med et stort spenn i arbeidsoppgaver. Fra de senere årene kan vi nevne:

  • Utredning av overvann-/flomutredning for Tromsø by hvor en endte opp med spennende lokaltilpassede konsepter og blågrønn faktor for Tromsø.

  • Planlegging av det største vannverket i Troms som er bygd de siste 10 årene.

  • Planlegging av en rekke avløpsrenseanlegg både regionalt og også flere anlegg i øvrig del av Norge

  • Planlegging av flere store landbaserte havbruksanlegg

  • Generelt følges prosjekt fra skisse til ferdig anlegg for flere av disse prosjektene

  • Også involvert i avfallsprosjekter og ulike miljøprosjekter.

Vi søker en medarbeider som er sterk faglig interesse og vil utvikle seg innenfor de mange ulike typer oppgaver vi har.

Det vil bli lagt spesiell vekt på ønske om å arbeide og utvikle seg i team samt styre egne prosjekter.

Nysgjerrig på hvordan det er å jobbe i Norconsult? Få med deg serien «Rådgiverne» der vi gir deg et unikt innblikk i vår arbeidshverdag her: RÅDGIVERNE - Norconsult

Innsendelse av søknad: Søknad med CV, vitnemål og attester sendes via vårt elektroniske søknadsskjema på våre internettsider. Vi gjør oppmerksom på at det kun er de elektroniske søknadene som vil bli behandlet.

I Norconsult utvikler vi morgendagens samfunn ved å kombinere ingeniørfag, arkitektur og digital kompetanse. Vi har en helhetlig tilnærming med utgangspunkt i lokal tilstedeværelse og tverrfaglig kompetanse og samarbeid. Gjennom nyskaping og innovasjon, og med formålet «Hver dag forbedrer vi hverdagen», søker vi stadig etter mer bærekraftige, effektive og samfunnsnyttige løsninger. Vi er et medarbeider-eid rådgiverselskap, og våre 5 100 medarbeidere er fordelt på rundt 130 kontorer, hovedsakelig i Norden. Hvert år løser vi tusenvis av små og store oppdrag for private og offentlige kunder, innen blant annet bygg og eiendom, samferdsel, arkitektur, fornybar energi, vann og avløp, industri, sikkerhet, miljø og IT.

Contact

Profile picture of Yngve Johansen
Yngve Johansen
Avdelingsleder Kontor