Vacancies

Ingenjörsgeolog

Office location
Stockholm
Application deadline
12/16/2022
Type
Permanent
Type
Adviser

Vi är inte som andra – vi är Norconsult! Ett medarbetarägt och värderingsstyrt företag med hela samhällsbyggnadsbranschens bredd väl representerad. Vi har precis startat en berggrupp i Stockholm och vill nu bygga något riktigt spännande tillsammans!

På Stockholmskontoret är vi ca 160 glada kollegor precis vid stadshuset. Tillräckligt många för att man ska ha en djup och bred gemensam kompetens, och tillräckligt få för att det ska bli en gemenskap där man faktiskt vet vad folk heter. Här kan man dessutom äta lunch under Europas nordligaste valnötsträd.

Bergteknik i Stockholm önskar växa för att kunna:

  • Arbeta med våra övriga Stockholmskollegor i bland annat multidisciplinära projekteringsuppdrag, utredningar, förstudier, byggplatsuppföljningar och andra typer av uppdrag som vi har idag.
  • Jobba tillsammans våra 17 eminenta bergkollegor i Göteborg (där huvudkontoret ligger) i alla möjliga uppdrag över hela landet, inom bland annat projektering, bergmekaniska analyser, inspektioner, geologiska utredningar, vattenkraft, injektering, sprängteknik, byggledning och allt annat som hör bergteknik till
  • Med en lokal närvaro kunna ta ett mer aktivt grepp om Stockholmsmarknaden framåt, med alla spännande möjligheter och utmaningar som det innebär.

Din roll

Med denna annons söker vi specifikt dig som arbetar som ingenjörsgeolog. Rollen är bred och kommer innefatta såväl stora multidisciplinära uppdrag som små endagsuppdrag. Typen av arbete kommer bland annat vara:

  • Kartering av bergslänter inför projektering samt handläggare i olika typer av geologiska utredningar som krävs för att kartlägga projekteringsförutsättningar
  • Bergsakkunnig i olika typer av Stockholmsnära byggprojekt, så som väg- hus- och tunnelprojekt
  • Inspektion av befintliga bergkonstruktioner, såsom slänter och tunnlar
  • Projektering i projekteringsuppdrag tillsammans med både berg-kollegor i Göteborg och med kollegor från andra teknikslag i Stockholm, med arbetsuppgifter anpassade efter tidigare erfarenhet av projektering.

Din profil

Vi söker en ingenjörsgeolog som är van att arbeta självständigt och som har erfarenhet av berghällskartering och bergsakkunnig-arbete så som att anvisa selektivbult. Det är extra meriterande om du även arbetat med inspektioner av slänter och/eller tunnlar.

Du bör vara Geolog/Geovetare eller Ingenjör med inriktning mot berg och ha minst två års relevant erfarenhet.

Det krävs att du är flytande på svenska i både tal och skrift, och att du utan svårighet kan kommunicera på engelska i tal och skrift.

Viktigast av allt är att du tycker att det låter kul att få jobba brett, både ute i fält och på kontor, och att du tillsammans med ett härligt gäng i Stockholm och Göteborg är taggad på att få utvecklas i de riktningar som du tycker är roligast!

Vårt erbjudande

På Norconsult är vår grundläggande uppfattning att mångfald och inkludering är fundamentalt för vilka vi är, och för att vi ska vara framgångsrika som företag.

Vi strävar efter att ha en värderingsstyrd och inkluderande kultur, där våra medarbetare känner sig respekterade, värdesatta och delaktiga oavsett vilka de är, hur de väljer att tro eller var de kommer ifrån.

Norconsult har ett stort fokus på hållbarhetsfrågor, både ur ett ekologiskt, socialt och ekonomiskt perspektiv. Vi är 5600 medarbetare i koncernen och ca 1100 medarbetare i Sverige utspridda på 38 kontor. Att arbeta tillsammans med oss här på Norconsult innebär att du får vara med och forma företagets och din egen framtid och utveckling då vi är ett 100 % medarbetarägt företag. Hos oss arbetar vi tvärdisciplinärt och samarbetar med kollegor på olika orter för att få rätt kompetens för uppdraget. Med ägarengagemang, erfarenhet och intresse för samhällsbyggnad, utvecklar du tillsammans med övriga kompetenser hållbara lösningar för våra kunder.

Bekanta dig gärna med din blivande chef:

https://www.linkedin.com/in/simon-nikolaev-9854a0a8/

Urval sker löpande, välkommen med din ansökan!

Contact

Profile picture of Simon Nikolaev
Simon Nikolaev
Gruppledare Bergteknik Stockholm