Vacancies

Sommerjobb høyspenningsteknikk kraftverk og nettanlegg

Office location
Sandvika
Application deadline
11/6/2022
Type
Summer student
Type
Adviser

Norconsult er Norges ledende tverrfaglige rådgivermiljø innen fornybar energi med totalt over 650 medarbeidere som til daglig utfører rådgivning og prosjektering for kunder innen kraftproduksjon- og overføring. Våre kunder er i hovedsak kraftselskap, kommuner, entreprenører og leverandører.

Avdeling Kraftsystemer består av 35 elektroingeniører som dekker alle oppgaver innen høyspenningsteknikk for vannkraft, vindkraft, nettanlegg og systemanalyse. I tillegg har avdelingen 15 ingeniører innen bygg og konstruksjon for prosjektering av kraftledninger.

Som en del av vårt rekrutteringsarbeid tilbyr vi praksisplasser/sommerjobb. Du vil få en selvstendig hovedoppgave som du jobber med gjennom sommeren, hvor du vil få bistand fra de andre i avdelingen. Oppgaven vil bli tilpasset dine kunnskaper og interesser og vårt behov. I tillegg til denne hovedoppgaven kan det være aktuelt å bistå i andre oppdrag. Du vil også kunne få delta på befaring eller inspeksjon av kraftverk dersom denne typen arbeid utføres i perioden.

Sommerjobben går over en periode på minimum 8 uker, men tidsrommet er fleksibelt mellom juni og september sommeren 2023. Vi forutsetter at du tar 2 uker ferie i slutten av juli.

Du vil jobbe i et sterkt fagmiljø med engasjerte medarbeidere innen fornybar energi.

Er du nysgjerrig på hvordan det er å jobbe i Norconsult? Få med deg serien «Rådgiverne», der gir vi deg et unikt innblikk i vår arbeidsdag: Rådgiverne sesong 2 - YouTube

Vil du vite mer om hvilke muligheter du med noen års erfaring har i Norconsult? Les her: https://www.norconsult.no/jobb-og-karriere/heads-for-tomorrow---professional/ 

For oss er det viktig at du:

  • Er MSc.- / Sivilingeniør student med relevante fagvalg, vi søker primært kandidater som har gjennomført 4. årstrinn i masterstudiet

  • Har gode evner og interesse innen aktuelle fagområder

  • Er utadvendt og omgjengelig, liker å arbeide i team, men samtidig selvstendig i forhold til å løse oppgaver

Som sommerstudent hos oss får du:

  • Miljøbevisst samfunnsplanlegging

  • Fadderordning, sosiale og faglige arrangementer, bedriftsidrettslag m.m.

  • Sommerstudentdag i Sandvika for hele landet

  • Konkurransedyktig lønns- og ansettelsesbetingelser

Innsendelse av søknad: Søknadsbrev med CV, vitnemål og attester sendes via vårt elektroniske søknadsskjema på våre internettsider. Vi gjør oppmerksom på at det kun er de elektroniske søknadene som vil bli behandlet.

I Norconsult utvikler vi morgendagens samfunn ved å kombinere ingeniørfag, arkitektur og digital kompetanse. Vi har en helhetlig tilnærming med utgangspunkt i lokal tilstedeværelse og tverrfaglig kompetanse og samarbeid. Gjennom nyskaping og innovasjon, og med formålet «Hver dag forbedrer vi hverdagen», søker vi stadig etter mer bærekraftige, effektive og samfunnsnyttige løsninger. Vi er et medarbeider-eid rådgiverselskap, og våre 5 100 medarbeidere er fordelt på rundt 130 kontorer, hovedsakelig i Norden. Hvert år løser vi tusenvis av små og store oppdrag for private og offentlige kunder, innen blant annet bygg og eiendom, samferdsel, arkitektur, fornybar energi, vann og avløp, industri, sikkerhet, miljø og IT.

Contact

Profile picture of Tobias Forseth Stokland
Tobias Forseth Stokland
Gruppeleder