Vacancies

Sommerjobb Energi og Smartteknologi

Office location
Sandvika
Application deadline
11/13/2022
Type
Summer student
Type
Adviser

Hvert år tar Norconsult imot rundt 100 studenter på sommerjobb, både ved vårt hovedkontor i Sandvika og ved flere andre av våre kontorer i Norge.

Som sommerstudent i Norconsult vil du jobbe med spennende oppgaver, fortrinnsvis i faktiske oppdrag for eksterne kunder, hvor målet er at du får brukt teorien du har lært i praksis. Primært tar vi inn 3. og 4. års studenter til sommerjobb hos oss.

På landsbasis har Norconsult landets største tekniske rådgivende fagmiljø med over 600 medarbeidere innen tekniske fag som vvs, elektro, termisk energi, solenergi, automatisering, ITB og SmartTeknologi. Noe over halvparten er lokalisert ved hovedkontoret i Sandvika.

Divisjon Teknikk og industri i Sandvika har over 300 godt kvalifiserte ansatte innen ulike fagmiljøer. Hos oss møter du engasjerte kolleger, fra unge nyutdannede til erfarne seniorer med bred kompetanse og stort nettverk i bransjen. Vi leverer prosjektering- og rådgivertjenester innen samferdsel, bygg og eiendom, helsebygg, industri og terminalanlegg.

Vi har store og små oppdrag for både offentlige og private byggherrer, og arbeider i alle prosjektfaser – fra tidlig planleggingsfase til detaljprosjektering og oppfølging i bygge- og anleggsfasen.

Vi søker dyktige fremtidige sivilingeniører/ingeniører innen Energi og Miljø eller Kybernetikk og robotikk med interesse for termisk og elektrisk energidesign i samråd med bruk av smartteknologi for å finne fremtidsrettede og bærekraftige løsninger.

Nysgjerrig på hvordan det er å jobbe i Norconsult? Få med deg serien «Rådgiverne» der vi gir deg et unikt innblikk i vår arbeidshverdag her: https://www.norconsult.no/radgiverne/

Les mer om hvordan det er å være en av våre studenter her: https://www.norconsult.no/jobb-og-karriere/heads-for-tomorrow---student/

Arbeidsoppgaver vil være:

 • Bistå med prosjektering og planlegging av fjernvarme-, energisentraler og solcelleanlegg

 • ENØK og energiledelse

 • Kartlegge markedet for smartteknologi og komme med gode ideer på løsninger som gir verdi for våre kunder

 • Bistå inn i avdelingen sine forskningsprosjekter

For oss er det viktig at du:

 • Har et faglig engasjement

 • Tar initiativ og er en god relasjonsbygger

 • Ønsker å få et innblikk i hverdagen som rådgivende ingeniør

Som sommerstudent hos oss får du:

 • Miljøbevisst samfunnsplanlegging

 • Fadderordning, sosiale og faglige arrangementer, bedriftsidrettslag m.m.

 • Sommerstudentdag i Sandvika for hele landet

 • Konkurransedyktig lønns- og ansettelsesbetingelser

Innsendelse av søknad: : Søknad med CV, vitnemål og attester sendes via vårt elektroniske søknadsskjema på våre internettsider. Vi gjør oppmerksom på at det kun er de elektroniske søknadene som vil bli behandlet.

I Norconsult utvikler vi morgendagens samfunn ved å kombinere ingeniørfag, arkitektur og digital kompetanse. Vi har en helhetlig tilnærming med utgangspunkt i lokal tilstedeværelse og tverrfaglig kompetanse og samarbeid. Gjennom nyskaping og innovasjon, og med formålet «Hver dag forbedrer vi hverdagen», søker vi stadig etter mer bærekraftige, effektive og samfunnsnyttige løsninger. Vi er et medarbeider-eid rådgiverselskap, og våre 5 100 medarbeidere er fordelt på rundt 130 kontorer, hovedsakelig i Norden. Hvert år løser vi tusenvis av små og store oppdrag for private og offentlige kunder, innen blant annet bygg og eiendom, samferdsel, arkitektur, fornybar energi, vann og avløp, industri, sikkerhet, miljø og IT.


Contact

Profile picture of Erlend Haugland Næs
Erlend Haugland Næs
Avdelingsleder Hovedkontor