Vacancies

Miljökonsulter för samhällsutvecklingens alla skeden

Office location
Boden, Gällivare, Gävle, Luleå, Piteå, Skellefteå, Sundsvall, Umeå, Östersund
Application deadline
10/16/2022
Type
Permanent
Type
Adviser

Vi är många som brinner för att göra skillnad, och vi vill bli ännu fler. Vill du komma vidare i din utveckling och få en central roll utifrån din erfarenhet som miljökonsult? Är du dessutom nyfiken på hur det är att jobba inom ett tvärfackligt företag där hållbarhet och samarbete står högt på agendan, då kanske du är vår blivande kollega.

På Norconsult har vi kompetenser för alla delar av samhällsutvecklingen, från planarbete, konstruktion, byggnation och drift av hus, väg, järnväg, broar och mark till planering, kulturmiljö och etablering av industrier till energiproduktionsanläggningar och energidistribution.

Teknikområde Miljö har en bred kompetens och arbetar tillsammans med övriga specialistkunskaper inom andra teknikområden på företaget för att kunna erbjuda hållbara och innovativa helhetslösningar.

Din profil

Som miljökonsult eller kulturmiljökonsult kan din bakgrund vara av olika slag, som naturvetare, ingenjör, antikvarie eller arkeolog. Gemensamt för er som vill växa med oss är en vidareutbildning på lägst högskolenivå samt gedigen erfarenhet inom era respektive områden.

Du är en strukturerad, öppen och engagerad person som kan arbeta självständigt men helst samarbetar med andra, inte minst genom att dela din kunskap med mindre erfarna kollegor.

Du behöver obehindrat behärska svenska i tal och skrift för att kunna verka i rollen, men det är inget krav att det är ditt modersmål. För rätt person finns möjlighet att ta en mer ledande befattning.


 

Vårt erbjudande

På Norconsult har vi som ambition att spegla det samhälle vi lever i, det gör oss till en samhällsbyggare med helhetssyn. Därför eftersträvar vi rekryteringar som leder till ökad mångfald inom bolaget.

Norconsult har ett stort fokus på hållbarhetsfrågor, både ur ett ekologiskt, socialt och ekonomiskt perspektiv. Vi är 5800 medarbetare i koncernen och 1100 medarbetare i Sverige utspridda på 38 kontor.  Att arbeta tillsammans med oss här på Norconsult innebär att du får vara med och forma företagets och din egen framtid då vi är ett 100 % medarbetarägt företag. Med ägarengagemang, erfarenhet och intresse för samhällsbyggnad, utvecklar du tillsammans med övriga kompetenser hållbara lösningar för våra kunder.

Contact

Profile picture of Sander Anfinset
Sander Anfinset
Avdelningschef Miljö & Säkerhet Stockholm