Vacancies

Vi søker deg som er opptatt av akustikk

Office location
Tønsberg
Application deadline
11/6/2022
Type
Permanent
Type
Adviser

Vil du bli en del av et selskap i vekst? Norconsult Tønsberg søker nå etter nye medarbeidere! Fremtiden er tverrfaglig, og vi trenger de beste hodene til å løse utfordringene sammen! Norconsult har ett av de største fagmiljøene i Norge/Skandinavia og vi har kontorer i alle deler av landet. Vår tilstedeværelse gjør at vi forstår lokale behov, samtidig som vår samlede kompetanse gjør at vi kan løse alle prosjekter uansett størrelse.

Bygg og eiendom, samt plan og samferdsel er sterkt voksende markedsområder for Norconsult. Akustikk er et viktig fagområde innen disse markedsområdene. Vi har den siste tiden fått en rekke interessante og utfordrende oppdrag og legger opp til sterk vekst de kommende årene. I den forbindelse søker vi etter deg som har ambisjoner om å være med å videreutvikle akustikkmiljøet i Norconsult som en del av en slagkraftig organisasjon. Du kan være nyutdannet eller også gjerne ha noen års erfaring. Du vil være en del av akustikkmiljøet i Norconsult som er en betydelig aktør innen akustikkrådgivning i Norge og Skandinavia. Fagmiljøet består nå av cirka 30 rådgivere, fordelt på kontorene i Sandvika, Tønsberg, Voss, Stjørdal, Bodø og Hamar.

Stillingen vil kunne by på varierende arbeid. Du vil være medarbeider i små og store oppdrag i forbindelse med prosjektering, lydtekniske beregninger/teoretiske analyser, samt befaringer og lydmålinger i felt. Du vil også delta i tverrfaglige team og løser de utfordringer vi til enhver tid har påtatt oss. For deg med erfaring er det gode muligheter som oppdragsleder.

Som ansatt i Norconsult vil du delta i vårt faglige nettverk innen akustikkrådgivning, der vi utveksler faglig kunnskap, arbeidsmetoder og verktøy på tvers av kontorer innad i organisasjonen. Som kompetansedelingstiltak arrangeres det blant annet fagseminarer og videokonferanser om utvalgte temaer. Vi har svært varierte oppgaver, og gode karrieremuligheter både innen fag og (oppdrags)ledelse.

Nysgjerrig på hvordan det er å jobbe i Norconsult? Få med deg serien «Rådgiverne» der vi gir deg et unikt innblikk i vår arbeidshverdag her: https://www.norconsult.no/radgiverne/

Vil du vite mer om hvordan det er å være en av våre graduates? Les her: https://www.norconsult.no/jobb-og-karriere/heads-for-tomorrow---graduate/

For oss er det viktig at du:

 • Har relevant utdannelse på universitets- eller høgskolenivå

 • Har interesse og engasjement for akustikk

 • Er engasjert, kreativ, fleksibel og ansvarsbevisst

 • Er initiativrik og selvstendig

 • Er målrettet og resultatorientert

 • Har gode samarbeidsevner

 • Har god muntlig og skriftlig fremstillingsevne

Hos oss får du:

 • Gode lønns- og ansettelsesbetingelser

 • Eierskap i egen bedrift

 • Store faglige utfordringer der du har mulighet til å utvikle deg
  videre i spennende prosjekter sammen med dyktige kolleger

 • Deltakelse i tverrfaglige prosjekter

 • Fokus på kompetanse- og personalutvikling

 • Yngres råd og fadderordning for nyutdannede, om relevant

 • Studieturer, ulike sosiale arrangementer, idrettslag, bedriftshytter mm

 • Godt arbeidsmiljø og et godt sosialt miljø

Innsendelse av søknad: Ta gjerne uforpliktende kontakt med gruppeleder
akustikk Elin Rasten tlf. 950 80 157. Søknad med CV, vitnemål og attester kan sendes via vårt elektroniske søknadsskjema på våre internettsider.

I Norconsult utvikler vi morgendagens samfunn ved å kombinere ingeniørfag, arkitektur og digital kompetanse. Vi har en helhetlig tilnærming med utgangspunkt i lokal tilstedeværelse og tverrfaglig kompetanse og samarbeid. Gjennom nyskaping og innovasjon, og med formålet «Hver dag forbedrer vi hverdagen», søker vi stadig etter mer bærekraftige, effektive og samfunnsnyttige løsninger. Vi er et medarbeider-eid rådgiverselskap, og våre 5 100 medarbeidere er fordelt på rundt 130 kontorer, hovedsakelig i Norden. Hvert år løser vi tusenvis av små og store oppdrag for private og offentlige kunder, innen blant annet bygg og eiendom, samferdsel, arkitektur, fornybar energi, vann og avløp, industri, sikkerhet, miljø og IT.

Contact

Profile picture of Elin Rasten
Elin Rasten
Gruppeleder