Vacancies

Vi søker deg som er opptatt av akustikk

Office location
Bodø, Hamar, Sandvika, Tønsberg, Voss
Application deadline
11/6/2022
Type
Permanent
Type
Adviser

Bygg og eiendom, plan og samferdsel er sterkt voksende markedsområder for Norconsult. Akustikk er et viktig fagområde innen disse markedsområdene. Vi har den siste tiden fått en rekke interessante og utfordrende oppdrag. Vi legger opp til sterk vekst i løpet av de kommende årene.

I den forbindelse søker vi etter deg som har ambisjoner om å være med å videreutvikle akustikkmiljøet i Norconsult som en del av en slagkraftig organisasjon. Du kan være nyutdannet eller også gjerne ha noen års erfaring. Du vil være en del av akustikkmiljøet i Norconsult som er en betydelig aktør innen akustikkrådgivning i Norge og Norden. Fagmiljøet består nå av cirka 30 rådgivere, fordelt på kontorene i Sandvika, Tønsberg, Voss, Stjørdal, Bodø og Hamar.

Stillingen vil kunne by på varierende arbeid. Du vil være medarbeider i små og store oppdrag i forbindelse med prosjektering, lydtekniske beregninger/teoretiske analyser, samt befaringer og lydmålinger i felt. Du vil også delta i tverrfaglige team og løser de utfordringer vi til enhver tid har påtatt oss. For deg med erfaring er det gode muligheter som oppdragsleder.

Som ansatt i Norconsult vil du delta i vårt faglige nettverk innen akustikkrådgivning, der vi utveksler faglig kunnskap, arbeidsmetoder og verktøy på tvers av kontorer innad i organisasjonen. Som kompetansedelingstiltak arrangeres det blant annet fagseminarer og videokonferanser om utvalgte temaer. Vi har svært varierte oppgaver, og gode karrieremuligheter både innen fag og (oppdrags)ledelse.

Vi har 70 kontorer i Norge, så vi vil alltid kunne finne et arbeidssted til deg i nærheten av der du ønsker å bo. Trives du best som del av fagmiljøet, kan vi anbefale de stedene hvor vi allerede per i dag har akustikk.

For oss er det viktig at du:

 • Har relevant utdannelse på universitets- eller høgskolenivå

 • Har interesse og engasjement for akustikk

 • Er engasjert, kreativ, fleksibel og ansvarsbevisst

 • Er initiativrik og selvstendig

 • Er målrettet og resultatorientert

 • Har gode samarbeidsevner

 • Har god muntlig og skriftlig fremstillingsevne

Hos oss får du:

 • Gode lønns- og ansettelsesbetingelser

 • Eierskap i egen bedrift

 • Store faglige utfordringer der du har mulighet til å kunne utvikle deg videre i spennende prosjekter sammen med dyktige kolleger

 • Deltakelse i tverrfaglige prosjekter

 • Fokus på kompetanse- og personalutvikling

 • Yngres råd og fadderordning for nyutdannede, om relevant

 • Studieturer, ulike sosiale arrangementer, idrettslag, bedriftshytter mm

 • Godt arbeidsmiljø og et godt sosialt miljø

Innsendelse av søknad: Ta gjerne uforpliktende kontakt med avdelingsleder akustikk Ivonne Verstappen tlf. 454 01 271. Søknad med CV, vitnemål og attester kan sendes via vårt elektroniske søknadsskjema på våre internettsider.

I Norconsult utvikler vi morgendagens samfunn ved å kombinere ingeniørfag, arkitektur og digital kompetanse. Vi har en helhetlig tilnærming med utgangspunkt i lokal tilstedeværelse og tverrfaglig kompetanse og samarbeid. Gjennom nyskaping og innovasjon, og med formålet «Hver dag forbedrer vi hverdagen», søker vi stadig etter mer bærekraftige, effektive og samfunnsnyttige løsninger. Vi er et medarbeider-eid rådgiverselskap, og våre 5 100 medarbeidere er fordelt på rundt 130 kontorer, hovedsakelig i Norden. Hvert år løser vi tusenvis av små og store oppdrag for private og offentlige kunder, innen blant annet bygg og eiendom, samferdsel, arkitektur, fornybar energi, vann og avløp, industri, sikkerhet, miljø og IT.

Contact

Profile picture of Ivonne Verstappen
Ivonne Verstappen
Avdelingsleder akustikk