Vacancies

Sommerjobb Geoteknikk i Stavanger

Office location
Stavanger
Application deadline
11/6/2022
Type
Summer student
Type
Adviser

Fagmiljøet geoteknikk i Norconsult består av rundt 70 geoteknikere rundt omkring i Norge. I tillegg har vi rundt 20 geoteknikere i Sverige og egne feltavdelinger med borerigger og laboratorium i både Norge og Sverige.  

Vi søker nå kandidater til sommerjobb til våre kontorer i Stavanger. Hos oss vil du få muligheten til å være med i team som prosjekterer og løser de utfordringer vi til enhver tid har påtatt oss. Du blir med i et slagkraftig, tverrfaglig rådgivermiljø med høy kompetanse, som løser utfordrende og spennende oppgaver.  

Norconsult Stavanger har kontor i Jåttåvågen og utfører tjenester innen areal- og byplanlegging, arkitektur, vei- og trafikkplanlegging, landskapsarkitektur, vann- og avløpsteknikk, miljørådgivning, brannteknikk, bygge- og anleggsteknikk, bygningsfysikk, VVS og innemiljø, elektroteknikk, geoteknikk og prosjektadministrasjon. Kontoret har i dag over 100 medarbeidere. 

Geoteknikkgruppen i Stavanger har sin hovedvirksomhet rettet mot bygg- og anleggssektoren der vi tar oss av alle typer geotekniske problemstillinger, hovedsakelig innen bygg og eiendom, energiforsyning, samferdsel og infrastruktur.  

Nysgjerrig på hvordan det er å jobbe i Norconsult? Få med deg serien «Rådgiverne» der vi gir deg et unikt innblikk i vår arbeidshverdag her: https://www.norconsult.no/radgiverne/  

Vil du vite mer om hvordan det er å være en av våre graduates? Les her: https://www.norconsult.no/jobb-og-karriere/heads-for-tomorrow---graduate/  

For oss er det viktig at du: 

  • Er kreativ 

  • Er engasjert, positiv, initiativrik og motiverende 

  • Er målrettet og resultatorientert 

  • Er fleksibel og ansvarsbevisst 

  • Er selvstendig, men liker å arbeide med mennesker og fungerer godt i team 

  • Har god muntlig og skriftlig fremstillingsevne 

Hos oss får du: 

  • Miljøbevisst samfunnsplanlegging 

  • Fadderordning, sosiale og faglige arrangementer, bedriftsidrettslag m.m. 

  • Sommerstudentdag i Sandvika for hele landet 

  • Konkurransedyktig lønns- og ansettelsesbetingelser 

Innsendelse av søknad: Søknad med CV, vitnemål og attester sendes via vårt elektroniske søknadsskjema på våre internettsider. Vi gjør oppmerksom på at kun elektronisk innsende søknader vil bli behandlet. 

I Norconsult utvikler vi morgendagens samfunn ved å kombinere ingeniørfag, arkitektur og digital kompetanse. Vi har en helhetlig tilnærming med utgangspunkt i lokal tilstedeværelse og tverrfaglig kompetanse og samarbeid. Gjennom nyskaping og innovasjon, og med formålet «Hver dag forbedrer vi hverdagen», søker vi stadig etter mer bærekraftige, effektive og samfunnsnyttige løsninger. Vi er et medarbeider-eid rådgiverselskap, og våre 5 100 medarbeidere er fordelt på rundt 130 kontorer, hovedsakelig i Norden. Hvert år løser vi tusenvis av små og store oppdrag for private og offentlige kunder, innen blant annet bygg og eiendom, samferdsel, arkitektur, fornybar energi, vann og avløp, industri, sikkerhet, miljø og IT.

 

 

Contact

Profile picture of Martin Holst
Martin Holst
Gruppeleder Geoteknikk