Vacancies

SOMMERJOBB INNEN VEI, BANE, TRAFIKK OG PROSJEKTSTYRING

Office location
Sandvika
Application deadline
10/16/2022
Type
Summer student
Type
Adviser

Norconsult har det største rådgivermiljøet innenfor Samferdsel i Norge. Vi dekker alle fagområdene som er nødvendig for utredning, planlegging og prosjektering av komplette veg- og baneanlegg, fra idé til realisering og driftsstøtte.

Våre oppdrag gjennomføres i hovedsak for de store offentlige byggherrene, men også for entreprenører i store og mellomstore totalentrepriser.

Divisjon Samferdsel i Sandvika har behov for flere dyktige medarbeidere innen våre fagområder. Som en del av vårt rekrutteringsarbeid tilbyr vi sommerjobb til studenter sommeren 2023.

På divisjonen har vi et bredt tverrfaglig miljø med ca. 170 sivilingeniører og ingeniører.

Vi søker studenter innen veg, bane og trafikk og tilbyr:

 • En sommerjobb hvor du vil delta aktivt i prosjektarbeid innen planlegging og prosjektering av veg, bane (jernbane, trikk/bybane, T-bane), trafikkteknikk eller prosjektstyring
 • Du vil få muligheten til å jobbe innen flere av de nevnte fagområdene i våre pågående oppdrag, samt jobbe sammen med andre studenter med definerte oppgaver
 • Som en del av sommerjobben vil vi gi opplæring i relevante prosjekteringsverktøy
 • Vårt tverrfaglige miljø vil være en meget spennende læringsarena innen rådgivende ingeniørvirksomhet

For oss er det viktig at du:

 • Har gode evner og interesse innen veg, bane, trafikk og prosjektstyring
 • Er utadvendt og omgjengelig og som liker å arbeide i team
 • Har noe erfaring med verktøy innen 3D/BIM samt prosjektplanlegging
 • Er sosial med interesse for teamarbeid
 • Er engasjert, kreativ og løsningsorientert

Som sommerstudent hos oss får du:

 • Miljøbevisst samfunnsplanlegging
 • Fadderordning, sosiale og faglige arrangementer, bedriftsidrettslag m.m.
 • Sommerstudentdag i Sandvika for hele landet
 • Konkurransedyktig lønns- og ansettelsesbetingelser

Innsendelse av søknad: Vi vil primært prioritere kandidater som har gjennomført 3. og 4. årskull i masterstudiet samt kandidater som har fullført en bachelor og planlegger å gå videre med masterstudier. Søkere bes utdype sine faglige interesser og motivasjon for sommerjobb.

Søknad med CV, vitnemål/karakterutskrift og attester sendes via vårt elektroniske søknadsskjema på våre internettsider. Spesifiser gjerne i søknaden om det er fagområder du spesielt ønsker å jobbe med. Vi gjør oppmerksom på at det kun er de elektroniske søknadene som vil bli behandlet.

I Norconsult utvikler vi morgendagens samfunn ved å kombinere ingeniørfag, arkitektur og digital kompetanse. Vi har en helhetlig tilnærming med utgangspunkt i lokal tilstedeværelse og tverrfaglig kompetanse og samarbeid. Gjennom nyskaping og innovasjon, og med formålet «Hver dag forbedrer vi hverdagen», søker vi stadig etter mer bærekraftige, effektive og samfunnsnyttige løsninger. Vi er et medarbeider-eid rådgiverselskap, og våre 5 100 medarbeidere er fordelt på rundt 130 kontorer, hovedsakelig i Norden. Hvert år løser vi tusenvis av små og store oppdrag for private og offentlige kunder, innen blant annet bygg og eiendom, samferdsel, arkitektur, fornybar energi, vann og avløp, industri, sikkerhet, miljø og IT.

Contacts

Profile picture of Hans Martin Riseth
Hans Martin Riseth
Avdelingsleder
Profile picture of Jørn Arild Sæther
Jørn Arild Sæther
Avdelingsleder Hovedkontor
Profile picture of Lars-Petter Nesvåg
Lars-Petter Nesvåg
Avdelingsleder Hovedkontor