Vacancies

Norconsult i Molde og Kristiansund søker rådgiver innen vann

Office location
Kristiansund N, Molde
Application deadline
10/16/2022
Type
Permanent
Type
Adviser

Norconsult Nordmøre og Romsdal, med kontorlokaliteter i Molde og Kristiansund, er en del av region Midt Norge. I ukene og månedene som kommer skal regionen ansatte mer enn 100 ingeniører og arkitekter for videre vekst og spennende oppdrag innenfor Industri, bygg og eiendom, samferdsel, vann, Geo og miljø.

Til kontoret Nordmøre og Romsdal søker vi etter ingeniører innen Vann (vann og avløp).  Vi søker både etter deg med noen års erfaring, og du som er i starten av din karriere.

Vi skal påvirke bygge- og anleggsprosjekter til en mer bærekraftig utvikling gjennom de rådene vi gir og har mange spennende oppdrag som gir muligheter for faglig og personlig utvikling i det grønne skifte.

I Norconsult kan du bli medeier i egen arbeidsplass, jobbe både på store nasjonale og mindre lokale prosjekter - der du bor. I Norconsult har vi tro på at lokal kunnskap, lokal tilstedeværelse og faglig samarbeid er en styrke, derfor har vi nesten 70 kontorer over hele landet.

Norconsult Nordmøre og Romsdal har mer enn 70 ansatte til sammen i Molde og Kristiansund. På grunn av økende oppdragsmengde ønsker vi å styrke vår organisasjon.

Nysgjerrig på hvordan det er å jobbe i Norconsult? Få med deg serien «Rådgiverne», som gir deg et unikt innblikk i vår arbeidshverdag. Sesong 2 kommer i slutten av september 2022.

Vann i Norconsult

Nå trenger vi de beste hodene for å løse utfordringene sammen!

Norconsult har ett av de største fagmiljøene i Norge/Skandinavia. Vi søker etter engasjerte og dedikerte nye medarbeidere til vårt kontor i Molde/Kristiansund.

Vi planlegger og prosjekterer alle typer prosjekter, offentlig og privat. Vi tar fatt på oppgavene med tverrfaglig og helhetlig tilnærming med hele Norconsults enorme erfaring og styrke i ryggen. Det sikrer både kvalitet, innovasjon og fremtidsrettede valg. Vårt fokus på VARIGE løsninger er det som driver oss, engasjerer oss og motiverer oss, uansett faglig tilhørighet.

Som ansatt hos oss vil du delta i våre fagnettverk, tverrfaglige grupper og i ulike spissede team, både regionalt og nasjonalt. Vi jobber kontinuerlig med å spre og dele kunnskap, arbeidsmetoder og verktøy på tvers av hele konsernet. Vi har svært varierte oppgaver, og gode karrieremuligheter både innen fag og ledelse.

Det er kort vei til tverrfaglig spiss-kompetanse i Norconsult både lokalt og i samarbeid med våre miljøer i resten av landet. Hos oss får du fordelen av å tilhøre et godt og tett fagmiljø på eget kontor, samtidig som du har hele Norconsults fagkompetanse noen skritt eller et klikk unna.

Vi liker å si at vi utvikler landets mest kunnskapsrike ingeniører!  Hver dag forbedrer vi hverdagen!

Er du vår neste ressurs innen vann?

For oss er det viktig at du:

 • Har utdannelse på bachelor eller masternivå, eller tilsvarende
 • Har gode digitale ferdigheter på prosjekteringsnivå. Vi bruker en rekke ulike programmer – fortell oss hva du kan!
 • Liker å jobbe tett og nært med andre, og at du blir inspirert av andres faglige synspunkter!
 • Trives med kundekontakt og innehar kundeforståelse
 • Har sterkt engasjement – gjerne (og helst) smittende!
 • Har god norsk muntlig og skriftlig fremstillingsevne

Hos oss får du:

 • Varierte og utfordrende oppgaver
 • Et godt og inkluderende arbeidsmiljø med virkelig dyktige kolleger
 • Et stort tverrfaglig miljø
 • Konkurransedyktige betingelser
 • Stort fagnettverk
 • Ulike sosiale arrangementer, idrettslag, bedriftshytter mm.
 • Eierskap i Norges største tverrfaglige rådgiverbedrift.

Insendelse av søknad: Søknad med CV, vitnemål og attester sendes via vårt elektroniske søknadsskjema på våre internettsider.. Vi gjør oppmerksom på at det kun er de elektroniske søknadene som vil bli behandlet.

Spørsmål om stillingene kan rettes til Heidi Kjøll Vevang, heidi.kjoll.vevang@norconsult.com.

Tlf 930 50 478.

I Norconsult utvikler vi morgendagens samfunn ved å kombinere ingeniørfag, arkitektur og digital kompetanse. Vi har en helhetlig tilnærming med utgangspunkt i lokal tilstedeværelse og tverrfaglig kompetanse og samarbeid. Gjennom nyskaping og innovasjon, og med formålet «Hver dag forbedrer vi hverdagen», søker vi stadig etter mer bærekraftige, effektive og samfunnsnyttige løsninger. Vi er et medarbeider-eid rådgiverselskap, og våre 5 100 medarbeidere er fordelt på rundt 130 kontorer, hovedsakelig i Norden. Hvert år løser vi tusenvis av små og store oppdrag for private og offentlige kunder, innen blant annet bygg og eiendom, samferdsel, arkitektur, fornybar energi, vann og avløp, industri, sikkerhet, miljø og IT.

Contact

Profile picture of Heidi Kjøll Vevang
Heidi Kjøll Vevang
Avdelingsleder Kontor