Vacancies

Norconsult i Haugesund søker geotekniker

Office location
Haugesund
Application deadline
11/1/2022
Type
Permanent
Type
Adviser

Vil du bli en del av et selskap i vekst? Norconsult er Norges største, og en av de ledende tverrfaglige rådgiverne i Norden innen samfunnsplanlegging, prosjektering og arkitektur. Vi er en pådriver for bærekraftige og kreative løsninger, og vi satser stort på digitale løsninger for å utvikle vår bransje for fremtiden.

Fagmiljøet geoteknikk i Norconsult består for tiden av ca. 70 sivilingeniører, hvorav 13 sitter på kontorer i region Vest. I tillegg har vi rundt 30 geoteknikere i Sverige og egne feltavdelinger med borerigger og laboratorium i Molde og Gøteborg.
 

I Haugesund er geoteknikerene organisert under gruppen Geo- og Miljø, hvor vi er 3 geoteknikere som tar oss av alle typer geotekniske problemstillinger, hovedsakelig i større tverrfaglige prosjekter innen vei, jernbane, kontor- og næringsbygg, industriutbygging, havner og kommunaltekniske anlegg. Vi jobber på tvers av kontrorer og regioner, og får dermed ta del i mange spennende oppdrag ut over vår region.


Norconsult har også et sterkt miljø innenfor digitalisering. Gjennom flere store oppdrag har vi opparbeidet høy kompetanse og erfaring med scripting, datavisualisering, 3D-/BIM-modellering og parametrisk programmering. Interesse innen disse temaene vil være en fordel.

Vi søker nå nyutdannede sivilingeniører (MSc.), eller erfarne geoteknikere, til vårt kontor i Haugesund. Du vil få muligheten til å være med i team som prosjekterer og løser de utfordringer vi til enhver tid har påtatt oss. Du blir med i et slagkraftig, tverrfaglig rådgivermiljø med høy kompetanse og utfordrende og spennende oppgaver.

Nysgjerrig på hvordan det er å jobbe i Norconsult? Få med deg serien «Rådgiverne» der vi gir deg et unikt innblikk i vår arbeidshverdag her: https://www.norconsult.no/radgiverne/

Vil du vite mer om hvordan det er å være en av våre graduates? Les her: https://www.norconsult.no/jobb-og-karriere/heads-for-tomorrow---graduate/

For oss er det viktig at du er:

 • Kreativ

 • Engasjert, positiv, initiativrik og motivert

 • Målrettet og resultatorientert

 • Fleksibel og ansvarsbevisst

 • Selvstendig, men liker å arbeide med mennesker og fungerer godt i team

 • Har god muntlig og skriftlig fremstillingsevne. Vi arbeider primært på norsk.

Hos oss får du:

 • Spennende kompetansehevings- og karrieremuligheter innen marked, fag, linje og oppdrag

 • Verdibasert samfunnsplanlegging med fokus på fremtidsrettede og bærekraftige løsninger

 • Sterk bedriftskultur preget av uformelle kommunikasjonslinjer på tvers av organisasjon og geografi

 • Eget fora for yngre medarbeidere med direkte tilgang til konsernets toppledelse (Yngres Råd)

 • Fleksibel arbeidstid

 • Overskuddsdelingsordning der alle ansatte får direkte utbytte av selskapets resultat

 • Eierskap i Norges største tverrfaglige rådgiverbedrift

 • Konkurransedyktig lønns- og ansettelsesbetingelser

 • Studieturer, interne fagsamlinger, ulike sosiale arrangementer, bedriftsidrettslag m.m.

I Norconsult utvikler vi morgendagens samfunn ved å kombinere ingeniørfag, arkitektur og digital kompetanse. Vi har en helhetlig tilnærming med utgangspunkt i lokal tilstedeværelse og tverrfaglig kompetanse og samarbeid. Gjennom nyskaping og innovasjon, og med formålet «Hver dag forbedrer vi hverdagen», søker vi stadig etter mer bærekraftige, effektive og samfunnsnyttige løsninger. Vi er et medarbeider-eid rådgiverselskap, og våre 5 100 medarbeidere er fordelt på rundt 130 kontorer, hovedsakelig i Norden. Hvert år løser vi tusenvis av små og store oppdrag for private og offentlige kunder, innen blant annet bygg og eiendom, samferdsel, arkitektur, fornybar energi, vann og avløp, industri, sikkerhet, miljø og IT.

Contact

Profile picture of Gunvar Mjølhus
Gunvar Mjølhus
Avdelingsleder Bygg og Spesialfag