Vacancies

Rådgiver Bygningsfysikk / Bærekraft / BREEAM (RIBfys - RIM)

Office location
Larvik
Application deadline
11/6/2022
Type
Permanent
Type
Adviser

Har du mer enn 4 års erfaring og kunnskap om bærekraftige bygninger og/eller bygningsfysikk? Har du lyst å videreutvikle deg innenfor faget?

Vi søker etter deg som vil bli en del av Norconuslts solide miljø innen bygningsfysikk og bærekraft. Du vil imidlertid være den første innen faget ved kontoret i Larvik men med god faglig støtte fra nabokontorer trenger du ikke å være ekspert ved oppstart. La deg for øvrig inspirere av det byen har å tilby: Aktiviteter (visitvestfold.com)

Norconsult AS er landets største og mest solide fagmiljø innenfor bygningsfysisk rådgivning og bærekraftig prosjektering. Vi holder regelmessig eksterne foredrag og har spisskompetanse innenfor rehabilitering, svømmehaller, våtrom og spesialbygg. Innenfor bærekraft har vi spisskompetanse innen energieffektive bygninger, kuldebro, passivhus, klimagassberegninger, utarbeidelse av bærekraftsstrategier og oppfølgning knyttet til BREEAM.  

Nysgjerrig på hvordan det er å jobbe i Norconsult? Få med deg serien «Rådgiverne» der vi gir deg et unikt innblikk i vår arbeidshverdag her: https://www.norconsult.no/radgiverne/

For deg med noen års erfaring, er det sikkert interessant å se hvilke muligheter det kan gi hos oss: https://www.norconsult.no/jobb-og-karriere/heads-for-tomorrow---professional/

Arbeidsoppgaver:

Vi skal være komplette rådgivere som kan jobbe med høy faglig kompetanse innen bygningsfysikk, detaljtegninger, energi, inneklima, dagslys, klimagass, LCC/LCA, kuldebro, inneklima og BREEAM.

Arbeidsoppgaver vil være knyttet til oppdragsgjennomføring innenfor dette.Vi forventer at du over tid bygger deg opp grunnleggende kunnskap om alle overnevnte tema, og i tillegg utvikler deg som spesialist innenfor utvalgte tema. Opplæring og deling av kunnskap skjer gjennom oppdrag, mange faglunsjer, årlig fagsamling og eventuelle eksterne kurs. Vi kan eksempelvis tilby etterutdanning innenfor BREEAM AP, revisor og/eller In-Use avhengig av din interesse.

For oss er det viktig at du:

 • Har et genuint ønske om å være faglig god på bygningsfysikk og bærekraftige bygg.

 • Har lyst å jobbe i et team som deler erfaringer og kompetanse

 • Har god kunde- og oppdragsforståelse

 • Har god muntlig og skriftlig fremstillingsevne

Hos oss får du:

 • Spennende kompetansehevings- og karrieremuligheter innen fag, marked og oppdrag, blant annet gjennom et sterkt fagnettverk bygningsfysikk og bærekraft

 • Prosjektering med vekt på fremtidsrettede og bærekraftige løsninger

 • Sterk bedriftskultur preget av uformelle kommunikasjonslinjer på tvers av organisasjon og geografi

 • Fleksibel arbeidstid

 • Overskuddsdelingsordning der alle ansatte får direkte utbytte av selskapets resultat

 • Eierskap i Norges største tverrfaglige rådgiverbedrift

 • Konkurransedyktig lønns- og ansettelsesbetingelser

 • Studieturer, interne fagsamlinger, ulike sosiale arrangementer, bedriftsidrettslag m.m.

Innsendelse av søknad: Søknad med CV, vitnemål og attester sendes via vårt elektroniske søknadsskjema.Vi gjør oppmerksom på at det kun er de elektroniske søknadene som vil bli behandlet.

I Norconsult utvikler vi morgendagens samfunn ved å kombinere ingeniørfag, arkitektur og digital kompetanse. Vi har en helhetlig tilnærming med utgangspunkt i lokal tilstedeværelse og tverrfaglig kompetanse og samarbeid. Gjennom nyskaping og innovasjon, og med formålet «Hver dag forbedrer vi hverdagen», søker vi stadig etter mer bærekraftige, effektive og samfunnsnyttige løsninger. Vi er et medarbeider-eid rådgiverselskap, og våre 5 100 medarbeidere er fordelt på rundt 130 kontorer, hovedsakelig i Norden. Hvert år løser vi tusenvis av små og store oppdrag for private og offentlige kunder, innen blant annet bygg og eiendom, samferdsel, arkitektur, fornybar energi, vann og avløp, industri, sikkerhet, miljø og IT.

Contact

Profile picture of Bjørn Andreas Berntsen
Bjørn Andreas Berntsen
Kontorleder