Vacancies

Studioledare Arkitektur

Office location
Stockholm
Application deadline
10/31/2022
Type
Permanent
Type
Adviser

Vi är arkitekter och ingenjörer som tillsammans skapar en hållbar framtid och innovativa lösningar. Vi arbetar på ett medarbetarägt bolag som drivs av kreativitet och samarbete mellan våra kollegor på olika orter och inom olika discipliner. Det går bra för oss och vår avdelning arkitektur växer! Vi söker ytterligare en studioledare som förutom att driva spännande arkitektuppdrag även brinner för att leda och utveckla.

Din roll

Norconsult Arkitektur i Stockholm är en avdelning bestående av 23 st arkitekter, inredningsarkitekter och byggnadsingenjörer uppdelade på två studios. Vår avdelning har idag en avdelningschef och en studioledare. Det går bra för oss, vi växer och ska nu tillsätta ytterligare en studioledare. Vi söker dig som vill ta en ledande roll på vår tillväxtresa.

Som studioledare hos oss kommer du att leda en studio på ca 10-15 personer. Du kommer att ansvara för resursplanering, kompetensutveckling, sälj och personalfrågor inom din studio. Parallellt med studioledarrollen arbetar du aktivt som uppdragsledare i projekt. Vi arbetar med allt ifrån tidiga skeden och skisser i detaljplaneskede fram till bygghandlingsprojektering och bygguppföljning. Våra projekt består bl.a. av skolor, förskolor, kommunhus, bibliotek, vårdprojekt, simhallar och idrottsanläggningar.

Du blir en viktig person för företaget då alla våra ledare är med och utvecklar företaget. Du ingår i avdelningens ledningsgrupp och arbetar tillsammans med vår avdelningschef och övriga studioledare med avdelningens övergripande frågor. Du kommer även att ha samarbete med våra studioledare på våra kontor i Göteborg, Luleå, Umeå och Piteå.

Din profil

Du är utbildad arkitekt SAR/MSA eller byggnadsingenjör och har arbetat som uppdragsansvarig eller handläggande i byggprojektets alla faser, från utredningar och tidig gestaltning till projektering. Du har en vana vid och gillar att arbeta gentemot kund. Förutom god arkitektur drivs du även av att få bidra med affärsutveckling på avdelningsnivå och gillar marknads- och säljarbete.

För oss är det avgörande att du är en person som tycker om att utveckla och samordna personal då en viktig del av ditt uppdrag är att kunna stötta handläggare och uppdragsledare i din studio. Du är en tydlig ledare med god motivations- och kommunikationsförmåga. Kreativitet och samarbete är två starka ledord för oss. Du är social, kommunikativ och beslutsmässig till din natur.

Vårt erbjudande

På Norconsult har vi som ambition att spegla det samhälle vi lever i, det gör oss till en samhällsbyggare med helhetssyn. Därför eftersträvar vi rekryteringar som leder till ökad mångfald - såväl inom bolaget i stort som i aktuell avdelning.

Norconsult har ett stort fokus på hållbarhetsfrågor, både ur ett ekologiskt, socialt och ekonomiskt perspektiv. Vi är 5100 medarbetare i koncernen och drygt 1100 medarbetare i Sverige utspridda på 38 kontor.  Att arbeta tillsammans med oss här på Norconsult innebär att du får vara med och forma företagets och din egen framtid då vi är ett 100 % medarbetarägt företag. Hos oss arbetar vi tvärdisciplinärt och samarbetar med kollegor på olika orter för att få rätt kompetens för uppdraget. Med ägarengagemang, erfarenhet och intresse för samhällsbyggnad, utvecklar du tillsammans med övriga kompetenser hållbara lösningar för våra kunder.

Bekanta dig gärna med våra ledare:

Studioledare Arkitektur Stockholm:

https://www.linkedin.com/in/julia-hjortmyr-grabe-99036b131/

Affärschef Arkitektur Sverige:

https://www.linkedin.com/in/jessica-eriksson-a857004b/

Välkommen med din ansökan!

Contacts

Profile picture of Jessica Eriksson
Jessica Eriksson
Affärschef Arkitektur
Profile picture of Julia Hjortmyr Grabe
Julia Hjortmyr Grabe
Grupp-/Studioledare Arkitektur Stockholm