Vacancies

Handläggare av TSS och GOP

Office location
Göteborg, Malmö, Stockholm
Application deadline
8/31/2022
Type
Permanent
Type
Adviser

Norconsults team för spår- och järnvägsteknik har som mål att växa och söker medarbetare med erfarenhet av TSS och GOP

Din roll

Norconsults järnvägskompetens består av 60 välmeriterade konsulter från Umeå i norr till Malmö i söder. I vår uppdragsportfölj ingår allt från ERTMS-projekteringar till BEST-uppdrag och kvalificerade utredningar. Vi har en stabil orderstock och flera viktiga ramavtal med Trafikverket, Trafikförvaltningen, Trafikhuvudmän och kommuner i hela Sverige.

Vi tar nu nästa steg och skall växa till 80 medarbetare under nästkommande tre år och önskar i samband med det utöka med en handläggare av Teknisk Säkerhetsstyrning  (TSS) och Godkännandeprocessen (GOP).

I dagsläget har vi ett stort antal pågående uppdrag inom dessa områden. Detta beror på att vi har några av Sveriges mest seniora personer inom TSS och GOP anställda hos oss.

Vi söker dig som har ett eller flera års erfarenhet.

Placeringen av tjänsten är valfri bland alla våra 36 kontor.

Din profil

Du är utbildad civil-, högskoleingenjör eller motsvarande och har minst 3 års erfarenhet inom teknikområdet.

Du är en glad och öppen person som drivs av ett stort intresse för utveckling av både den egna kompetensen och teknikområdet. För oss är det viktigt att du är serviceinriktad, har initiativförmåga och god samarbetsförmåga. Du är noggrann, självständig, kreativ, och uttrycker dig väl i tal och skrift.

Tillsammans med dina kollegor hittar du de bästa lösningarna för Norconsult och våra kunder.

Vårt erbjudande

På Norconsult har vi som ambition att spegla det samhälle vi lever i, det gör oss till en samhällsbyggare med helhetssyn. Därför eftersträvar vi rekryteringar som leder till ökad mångfald - såväl inom bolaget som stort som i aktuellt team.

Norconsult har ett stort fokus på hållbarhetsfrågor, både ur ett ekologiskt, socialt och ekonomiskt perspektiv. Vi är 5000 medarbetare i koncernen och 1000 medarbetare i Sverige utspridda på 36 kontor.  Att arbeta tillsammans med oss här på Norconsult innebär att du får vara med och forma företagets och din egen framtid då vi är ett 100 % medarbetarägt företag. Med ägarengagemang, erfarenhet och intresse för samhällsbyggnad, utvecklar du tillsammans med övriga kompetenser hållbara lösningar för våra kunder.

Bekanta dig med dina blivande ledare:

https://www.linkedin.com/in/tony-strandberg-46748525/

https://www.linkedin.com/in/matslithner/

Välkommen med din ansökan!

Contact

Profile picture of Mats Lithner
Mats Lithner
Gruppeleder