Vacancies

Projektingenjör industriell VVS

Office location
Gävle, Stockholm
Application deadline
8/31/2022
Type
Permanent
Type
Adviser

Norconsult är ett medarbetarägt bolag med platt struktur och stark samarbetskultur. Vi är inne i en expansiv fas och önskar växa med ytterligare Industriell VVS-konsulter till vårt team Energi & Process i Stockholm och Gävle.

Din roll

Inom team Energi & Process på Norconsult arbetar vi bl.a. med industriell VVS projektering i anläggningar åt energibolag, tekniska förvaltningar och inom i princip alla typer av industrier. Vi gör allt från tidiga utredningar och förstudier, dimensionering & beräkningar, projektering och konstruktion till projektledning och besiktningar.

Industriell VVS inom Norconsult består idag av ca 10 st mycket kompetenta medarbetare inom luftbehandling, kyla, värme, sanitet, energi. Vi samverkar med övriga team inom VVS-Bygg samt team inom styr & övervakning och el. Vi är med från idéstadie till idrifttagning och jobbar med hållbara lösningar. Hos Norconsult arbetar vi tvärvetenskapligt på riktigt och rör oss över kompetens- och teamgränser samt även geografiskt.

Din placering kommer att vara på Norconsults kontor i Stockholm på Kungsholmen eller vid vårt kontor i Gävle, med möjlighet att arbeta på distans.

Din profil

Du har en relevant teknisk utbildning på gymnasie- eller ingenjörsnivå och är väl insatt i det regelverk som råder för installationer inom vvs- och energisektorn. Du har minst 5 års erfarenhet av VVS-området varav 2 år inom projektering. Du är en driven och engagerad person med ett stort intresse för VVS och projektering inom VVS-teknik. Vi ser det som meriterande om du behärskar Magicad VVS för Autocad och/eller Magicad för Revit VVS samt har kunskap om AMA och Tekniska beskrivningar. Vi värdesätter även om att du är van vid att jobba i projekt i nära samarbete med kollegor och kunder samt har förmåga att ta egna initiativ. Du har viss kunskap om branschen och vill utvecklas för att möta framtidens krav inom vårt arbetsfält. Vi värdesätter B-körkort för att kunna göra platsbesök.

Vårt erbjudande

På Norconsult har vi som ambition att spegla det samhälle vi lever i, det gör oss till en samhällsbyggare med helhetssyn. Därför eftersträvar vi rekryteringar som leder till ökad mångfald - såväl inom bolaget som stort som i aktuellt team.

Norconsult har ett stort fokus på hållbarhetsfrågor, både ur ett ekologiskt, socialt och ekonomiskt perspektiv. Vi är 5000 medarbetare i koncernen och 1000 medarbetare i Sverige utspridda på 33 kontor.  Att arbeta tillsammans med oss här på Norconsult innebär att du får vara med och forma företagets och din egen framtid då vi är ett 100 % medarbetarägt företag. Med ägarengagemang, erfarenhet och intresse för samhällsbyggnad, utvecklar du tillsammans med övriga kompetenser hållbara lösningar för våra kunder.

Bekanta dig med din blivande ledare:

https://www.linkedin.com/in/per-nilsson-72752812/

eller någon av våra erfarna uppdragsledare

https://www.linkedin.com/in/jan-westman-3a027549/

https://www.linkedin.com/in/martin-wallby-51180394/

Välkommen med din ansökan!

Contact

Profile picture of Per Nilsson
Per Nilsson
Teamchef Energi & Process