Vacancies

Energi & och anläggningsprojektör

Office location
Göteborg, Trollhättan, Varberg
Application deadline
8/31/2022
Type
Permanent
Type
Adviser

Att utveckla ett hållbart samhälle kräver engagemang och förmåga att knyta ihop enskilda expert­kunskaper till en komplett lösning. Detta är en del av vardagen för oss på Norconsult. Vi är ett medarbetarägt bolag inne i en expansiv fas vilket innebär att vi önskar växa ytterligare inom energigaser, fjärrvärme & fjärrkyla samt installationsteknik i Göteborg, Trollhättan, Varberg.

Din roll

Inom team Energi & Process på Norconsult arbetar vi bl.a. med projektering inom rör- och anläggningar åt energibolag, tekniska förvaltningar och inom i princip alla typer av industrier. Vi gör allt från tidiga utredningar och förstudier, dimensionering & beräkningar, projektering och konstruktion till projektledning och besiktningar.

Vi söker såväl uppdragsledare, handläggare som processingenjörer inom angivna områden. Som konsult bidrar du med specifik kunskap inom ditt område, för att möjliggöra helhetsleveranser tillsammans med dina kollegor. Du behöver inte kunna samtliga arbetsmoment från start och kan över tid utvecklas djupare eller bredare inom närliggande områden.

Du kommer att ha regelbunden kontakt med våra kunder, ofta energibolag, industribolag eller entreprenörer och förväntas medverka vid försäljning och anbudsframtagning. De flesta projekten genomförs i grupp och arbetet sker främst på våra egna kontor, eller från hemmet. Resor i tjänsten till annan ort förekommer och beror på våra kunders behov

Din profil

Du har en civil- högskole- eller gymnasieingenjörsexamen inom relevant område samt minst 5 års erfarenhet av arbete hos konsult, entreprenör, leverantör, energibolag eller liknande. Det är viktigt att du kan uttrycka dig obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift samt innehar B-körkort. Särskilt meriterande är erfarenhet inom vätgasområdet där vi är verksamma i dag.

Vi ser det som meriterande att du är certifierad i BAS-P/U, har erfarenhet av O365 och AMA samt redan har etablerade kundkontakter i branschen.

Du är en strukturerad, lyhörd och affärsmässig person. Du kan arbeta självständigt inom ditt område men samarbetar helst med andra. Du stärker teamet genom att dela din kunskap med mindre erfarna kollegor.

Vårt erbjudande

På Norconsult har vi som ambition att spegla det samhälle vi lever i, det gör oss till en samhällsbyggare med helhetssyn. Därför eftersträvar vi rekryteringar som leder till ökad mångfald - såväl inom bolaget som stort som i aktuellt team.

Norconsult har ett stort fokus på hållbarhetsfrågor, både ur ett ekologiskt, socialt och ekonomiskt perspektiv. Vi är 5000 medarbetare i koncernen och 1000 medarbetare i Sverige utspridda på 36 kontor.  Att arbeta tillsammans med oss här på Norconsult innebär att du får vara med och forma företagets och din egen framtid då vi är ett 100 % medarbetarägt företag. Med ägarengagemang, erfarenhet och intresse för samhällsbyggnad, utvecklar du tillsammans med övriga kompetenser hållbara lösningar för våra kunder.

Bekanta dig med dina blivande ledare:

https://www.linkedin.com/in/per-nilsson-72752812/

https://www.linkedin.com/in/anders-martinsson-61409717/

Välkommen med din ansökan!

Contact

Profile picture of Per Nilsson
Per Nilsson
Teamchef Energi & Process