Vacancies

Arkitekt - Bad- och idrottsprojekt

Office location
Göteborg
Application deadline
9/30/2022
Type
Permanent
Type
Adviser

Har du erfarenhet av bad och idrottsprojekt samt ett genuint engagemang för god gestaltning och hållbarhet? Då kanske du, tillsammans med oss, vill skapa goda miljöer för olika verksamheter och brukargrupper. Norconsult är ett medarbetarägt bolag med platt organisation och schyssta värderingar. Om du liksom vi värderar var du spenderar din tid, att det är på ett kontor du trivs hos och tror på, välkommen hit!

Din roll

Norconsult Arkitektur i Göteborg består av 40 medarbetare fördelade på tre studior som erbjuder en stor bredd av projekttyper. Vi hjälper våra kunder att förverkliga sina visioner och projekt med fokus på hållbar, funktionell och vacker arkitektur.

Badhusprojekt är en viktig samhällsfunktion, till badet är alla välkomna! Det är en viktig offentlig byggnad och god arkitektur förstärker detta. På badet ska många olika verksamheter trivas samtidigt och det ska finnas stor flexibilitet över tid. Byggnaderna är teknikintensiva och det sätts höga krav på hållbarhet, materialkunskap och effektivitet. Miljöerna ska utformas tillgängliga och med trivsamma material och färgsättning som välkomnar besökaren gång på gång och gör att man vill stanna länge. 

Som arkitekt sätter det höga krav på gestaltningskompetens, kunskap om olika typer av brukare, verksamheter, tillgänglighet, teknik, fukt, hållbarhet med mera.

Just nu har vi mycket att göra och på ritbordet finns många spännande bad och idrottsprojekt i olika skeden från förstudier till detaljprojektering med olika förutsättningar och olika entreprenadformer. Därav söker vi nu dig som vill utvecklas som uppdragsansvarig och/eller handläggande arkitekt inom bad och idrottsprojekt.

  

Förutom samarbetet inom teamet ger Norconsults bredd, förutsättningar att tidigt i projekt arbeta tvärfackligt med våra egna konstruktörer, VA-ingenjörer inom badvattenrening, akustiker, VVS-ingenjörer, trafikplanerare, miljökonsulter m.fl. Vi utvecklar badkompetensen tvärfackligt inom Norconsult med utbildning, erfarenhetsåterföring och kompetensbank.

Din profil

Du är utbildad arkitekt, har arbetat minst 5 år i rollen som uppdragsansvarig eller handläggande i större projekt. Du har erfarenhet i byggprojektets alla faser, från utredningar och tidig gestaltning till detaljprojektering. Erfarenhet av bad och idrottsprojekt är meriterande liksom goda kunskaper inom revit. Vår marknad är hela Sverige så resor förekommer i tjänsten.

Du är en social, kommunikativ och beslutsmässig person. En tydlig ledare med god motivations- och kommunikationsförmåga. Du är van vid samt gillar att arbeta mot kund.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av att leda projektgrupper bestående av en eller flera medarbetare. Vi tror att du gillar att samarbeta med andra och att du brinner för god gestaltning och hållbarhet. Kreativitet och samarbete är två starka ledord för oss.

Vårt erbjudande

På Norconsult har vi som ambition att spegla det samhälle vi lever i, det gör oss till en samhällsbyggare med helhetssyn. Därför eftersträvar vi rekryteringar som leder till ökad mångfald inom bolaget.

Norconsult har ett stort fokus på hållbarhetsfrågor, både ur ett ekologiskt, socialt och ekonomiskt perspektiv. Vi är 5000 medarbetare i koncernen och 1000 medarbetare i Sverige utspridda på 36 kontor.  Att arbeta tillsammans med oss här på Norconsult innebär att du får vara med och forma företagets och din egen framtid då vi är ett 100 % medarbetarägt företag. Med ägarengagemang, erfarenhet och intresse för samhällsbyggnad, utvecklar du tillsammans med övriga kompetenser hållbara lösningar för våra kunder.

Välkommen med din ansökan!

Contact

Profile picture of Malin Ahlstedt
Malin Ahlstedt
Studioledare Team Arkitekter, Arkitekt SAR MSA