Vacancies

Uppdragsledande Arkitekt

Office location
Piteå
Application deadline
9/30/2022
Type
Permanent
Type
Adviser

Har du en god gestaltningsförmåga och engageras av hållbar arkitektur? Värdesätts ditt engagemang och din energi där du är idag? Norconsult är ett medarbetarägt bolag med platt organisation och schyssta värderingar.  

Din roll


Team Arkitektur & Byggkonstruktion består av 60 medarbetare, fördelade på fyra studios i Luleå, Piteå och Umeå. Vi erbjuder en stor bredd av projekttyper och söker nu dig som vill utvecklas som handläggande arkitekt och vara delaktig i den spännande utvecklingsfas vi befinner oss i. Vi hjälper våra kunder att förverkliga sina visioner och projekt med fokus på hållbar, funktionell och vacker arkitektur. Vi arbetar med allt ifrån tidiga skisser i detaljplaneskede fram till bygghandlingsprojektering.

Just nu har vi mycket att göra och på ritbordet finns bl.a. skolor, förskolor, badhus, kontor, bostäder, vård- och omsorgsprojekt, industri och intressanta stadsutvecklingsprojekt.

Förutom samarbetet inom teamet ger Norconsults bredd, förutsättningar att tidigt i projekt arbeta tvärfackligt med våra egna konstruktörer, akustiker, VVS-ingenjörer, trafikplanerare, miljökonsulter m.fl.
 

Din profil

Du är utbildad arkitekt, har arbetat minst 5 år som handläggande och är uppdragsledande, alternativt redo att kliva in i en uppdragsledande roll. Du har erfarenhet från byggprojektets alla faser, från utredningar och tidig gestaltning till projektering. Vi tror att du gillar att samarbeta med andra och att du brinner för god gestaltning och hållbarhet. Som person är du öppen, engagerad och kreativ eftersom vår strävan är att ha de trevligaste kontoren som finns i landet!

 

Vårt erbjudande

På Norconsult har vi som ambition att spegla det samhälle vi lever i, det gör oss till en samhällsbyggare med helhetssyn. Därför eftersträvar vi rekryteringar som leder till ökad mångfald - såväl inom bolaget som stort som i aktuellt team.

Norconsult har ett stort fokus på hållbarhetsfrågor, både ur ett ekologiskt, socialt och ekonomiskt perspektiv. Vi är 5000 medarbetare i koncernen och 1000 medarbetare i Sverige utspridda på 36 kontor.  Att arbeta tillsammans med oss här på Norconsult innebär att du får vara med och forma företagets och din egen framtid då vi är ett 100 % medarbetarägt företag. Med ägarengagemang, erfarenhet och intresse för samhällsbyggnad, utvecklar du tillsammans med övriga kompetenser hållbara lösningar för våra kunder.

Bekanta dig med din blivande ledare:

https://www.linkedin.com/in/magnus-kieri-24554ab/

https://www.linkedin.com/in/henrik-eriksson-2a6aaa59/

Välkommen med din ansökan!

Contacts

Profile picture of Henrik Eriksson
Henrik Eriksson
Gruppledare Arkitektur
Profile picture of Magnus Kieri
Magnus Kieri
Teamchef Arkitektur & Byggkonstruktion