Vacancies

Arkitekt

Office location
Umeå
Application deadline
9/30/2022
Type
Permanent
Type
Adviser

Sofia har tagit första, andra och tredje steget i sin karriär hos Norconsult. Hon startade som praktikant och fick därefter en fast anställning på huvudkontoret i Göteborg 2016. I takt med att hennes egen familj utökades växte också längtan hemåt, norröver. Sedan 2020 arbetar hon för Team Arkitektur och Byggkonstruktion i Umeå. Här trivs hon väldigt bra med sina kollegor men skulle gärna vilja ha ytterligare en arkitekt-kompis som brinner för god gestaltning och hållbarhet.

Din roll

Team Arkitektur & Byggkonstruktion består av 60 medarbetare, fördelade på fyra studios i Luleå, Piteå och Umeå. Vi erbjuder en stor bredd av projekttyper och söker nu dig som vill utvecklas som handläggande & uppdragsansvarig arkitekt och vara delaktig i den spännande fas vi befinner oss i i och med utvecklingen av vårt nystartade Umeåkontor. Vi hjälper våra kunder att förverkliga sina visioner och projekt med fokus på hållbar, funktionell och vacker arkitektur. Vi arbetar med allt ifrån tidiga skisser i detaljplaneskede fram till bygghandlingsprojektering. Just nu har vi mycket att göra och på ritbordet finns bl.a. skolor, förskolor, kontor, bostäder, vård- och omsorgsprojekt, industri och intressanta stadsutvecklingsprojekt.

Norconsults Umeå-kontor är placerat på Great Hub, ett kontorscommunity som ligger mitt i Umeås centrum. Här samarbetar teamen Arkitektur & Byggkonstruktion, Elteknik & Projektledning med Generator & Turbinteknik.

Din profil

Du är utbildad arkitekt med erfarenhet från byggprojektets alla faser, från utredningar och tidig gestaltning till projektering. Alltså några års erfarenhet utan att sitta fast i gamla rutiner.  Du är självgående men föredrar liksom Sofia att samarbeta med kollegor, potentiella kunder och samarbetspartners.

Du behöver obehindrat behärska svenska i tal och skrift för att kunna verka i rollen, men det är inget krav att det är ditt modersmål.

Vårt erbjudande

På Norconsult har vi som ambition att spegla det samhälle vi lever i, det gör oss till en samhällsbyggare med helhetssyn. Därför eftersträvar vi rekryteringar som leder till ökad mångfald - såväl inom bolaget som stort som i aktuellt team.

Norconsult har ett stort fokus på hållbarhetsfrågor, både ur ett ekologiskt, socialt och ekonomiskt perspektiv. Vi är 5000 medarbetare i koncernen och 1000 medarbetare i Sverige utspridda på 36 kontor.  Att arbeta tillsammans med oss här på Norconsult innebär att du får vara med och forma företagets och din egen framtid då vi är ett 100 % medarbetarägt företag. Med ägarengagemang, erfarenhet och intresse för samhällsbyggnad, utvecklar du tillsammans med övriga kompetenser hållbara lösningar för våra kunder.

Bekanta dig med din blivande chef och kollega:

https://www.linkedin.com/in/magnus-kieri-24554ab/

https://www.linkedin.com/in/sofia-ek-hofverberg-825175122/

Välkommen med din ansökan!

Contact

Profile picture of Magnus Kieri
Magnus Kieri
Teamchef Arkitektur & Byggkonstruktion