Vacancies

Arkitekt Vårdbyggnader

Office location
Stockholm
Application deadline
9/30/2022
Type
Permanent
Type
Adviser

Vill du komma vidare i din utveckling och få en central roll utifrån din erfarenhet av vårdbyggnader? Är du dessutom nyfiken på hur det är att jobba inom ett tvärfackligt företag där hållbarhet och samarbete står högt på agendan, då kanske du är vår blivande kollega. Vi har många spännande vårdprojekt på gång och vill utöka vårt team med ytterligare en arkitekt med stor erfarenhet av vårdbyggnader.

Din roll


Norconsult Arkitektteam i Stockholm består av 22 medarbetare; husarkitekter, inredningsarkitekter och byggnadsingenjörer. Vi söker nu dig som vill utvecklas som uppdragsledande eller handläggande arkitekt och vara delaktig i den spännande utvecklingsfas vi befinner oss i. Vi hjälper våra kunder att förverkliga sina visioner och projekt med fokus på hållbar, funktionell och vacker arkitektur. Vi arbetar med allt ifrån tidiga skisser i detaljplaneskede fram till bygghandlingsprojektering.

Bolaget har en stark vårdkompetens på våra arkitektteam i Göteborg och Luleå och nu vill vi bygga upp en likvärdig på Stockholmskontoret. Här finns kompetens och erfarenhet men vi vill bli ännu starkare. Vi har precis vunnit ett stort ramavtal inom vårdbyggnader https://www.norconsult.se/Nyheter/pressmeddelanden/norconsult-vinner-ramavtal-for-vardlokaler-i-orebro/

Vi letar efter dig som vi kan bygga och förstärka vår vårdkompetens kring.

Hos Norconsult arbetar vi med en karriär- och befattningsmodell som erbjuder tydliga utvecklingsmöjligheter. Förutom samarbetet inom teamet ger Norconsults bredd av kompetens förutsättningar att arbeta tvärfackligt med våra egna konstruktörer, akustiker, landskapsarkitekter, VVS-ingenjörer, trafikplanerare, miljökonsulter m.fl.

Din profil

Vi söker dig som är utbildad arkitekt och har arbetat minst fem år med vårdbyggnader. Du har arbetat i rollen som uppdragsledare eller handläggare, gillar att samarbeta och brinner för god gestaltning och hållbarhet. Du har dokumenterad erfarenhet av att planera nya vårdbyggnader.  Revitkunskap är meriterande.

Som person är du öppen, engagerad, strukturerad och kreativ. Du behöver obehindrat behärska svenska i tal och skrift för att kunna verka i rollen, men det är inget krav att det är ditt modersmål.


 

Vårt erbjudande

På Norconsult har vi som ambition att spegla det samhälle vi lever i, det gör oss till en samhällsbyggare med helhetssyn. Därför eftersträvar vi rekryteringar som leder till ökad mångfald inom bolaget.

Norconsult har ett stort fokus på hållbarhetsfrågor, både ur ett ekologiskt, socialt och ekonomiskt perspektiv. Vi är 5000 medarbetare i koncernen och 1000 medarbetare i Sverige utspridda på 36 kontor.  Att arbeta tillsammans med oss här på Norconsult innebär att du får vara med och forma företagets och din egen framtid då vi är ett 100 % medarbetarägt företag. Med ägarengagemang, erfarenhet och intresse för samhällsbyggnad, utvecklar du tillsammans med övriga kompetenser hållbara lösningar för våra kunder.

Bekanta dig med din blivande chef:

https://www.linkedin.com/in/jessica-eriksson-a857004b/

Välkommen med din ansökan!

Contact

Profile picture of Jessica Eriksson
Jessica Eriksson
Teamchef