Vacancies

Dagvattenutredare

Office location
Stockholm
Application deadline
5/29/2022
Type
Permanent
Type
Adviser

Är du nybliven civilingenjör som drivs av att få vara med och lösa framtidens va-utmaningar? Norconsult är ett medarbetarägt bolag med platt struktur och schyssta värderingar. Nyckeln till vår framgång är våra kompetenta medarbetare och vår företagskultur som bygger på kreativitet och samarbete.

Din roll

Idag vågar vi säga att vi är ett av Sveriges starkaste team inom dagvatten. Mycket tack vare vår bredd och vårt engagemang. Vi är ett team med en blandning av konsulter med olika lång erfarenhet. Inom teamet har vi bland annat uppdrag inom projektering av vatten och avloppsystem (VA), modellering, utredning och flödesmätning.

Vårt Stockholmskontor ligger i anrika byggnader på Hantverkargatan 5 i Stockholm. Här kan du träffa oss på Team VA-teknik men också arkitekter, vägprojektörer, miljökonsulter, geotekniker med flera.  Vi har också en väletablerad kultur på Teams så att vi kan jobba därifrån det passar uppdragen och oss själva bäst.

Med en starkare ställning på marknaden inom dagvatten parallellt med en ökad efterfrågan inom dagvatten ser vi ett behov av att bli fler. Till vårt team VA-teknik i Stockholm söker vi en junior dagvattenutredare.

Din profil

Vi söker dig som är utbildad civilingenjör och har arbetat något år som dagvattenutredare eller har gjort examensarbete inom va-området, gärna relaterat till dagvattenutredning, modellering av VA-system eller skyfall. Du är van vid att skriva tekniska rapporter på svenska men det är inget krav att svenska är ditt modersmål.

Vårt erbjudande

På Norconsult har vi som ambition att spegla det samhälle vi lever i, det gör oss till en samhällsbyggare med helhetssyn. Därför eftersträvar vi rekryteringar som leder till ökad mångfald - såväl inom bolaget som stort som i aktuellt team.

Norconsult har ett stort fokus på hållbarhetsfrågor, både ur ett ekologiskt, socialt och ekonomiskt perspektiv. Vi är 5000 medarbetare i koncernen och 1000 medarbetare i Sverige utspridda på 34 kontor.  Att arbeta tillsammans med oss här på Norconsult innebär att du får vara med och forma företagets och din egen framtid då vi är ett 100 % medarbetarägt företag. Med ägarengagemang, erfarenhet och intresse för samhällsbyggnad, utvecklar du tillsammans med övriga kompetenser hållbara lösningar för våra kunder.

Bekanta dig med din blivande chef:

https://www.linkedin.com/in/ahlquist-juhl%C3%A9n-marta-69978251/

Välkommen med din ansökan!

Contact

Profile picture of Marta Juhlén
Marta Juhlén
Teamchef VA-teknik