Vacancies

Kontorsassistent

Office location
Stockholm
Application deadline
5/29/2022
Type
Permanent
Type
Adviser

Som kontorsassistent på Norconsults Stockholmskontor har du en mycket viktig roll att fylla. Du ansvarar för den dagliga driften på kontoret och för att välkomna alla medarbetare och besökare till oss. Din närvaro gör skillnad!

Din roll

Norconsult är en av Nordens största rådgivare inom samhällsplanering och projektering. Vi ingår i den norska Norconsult-koncernen som är till 100% medarbetarägd. Vi sitter i fina kulturminnesmärkta lokaler på Hantverkargatan 5, i kvarteret Kungliga Myntet på Kungsholmen. Här samarbetar arkitekter, ingenjörer och naturvetare inom fyra olika affärsområden.

Som kontorsassistent på vårt Stockholmskontor kommer du att ansvara för den dagliga driften av kontoret tillsammans med vår lokala assistentgrupp som består av ytterligare tre personer. Du bemannar vår reception och välkomnar alla våra medarbetare och besökare. Kontorsassistenten ansvarar för beställningar av förbrukningsvaror, administrerar möten, mat och service. Tjänsten kommer med tiden även att innefatta anbudshantering och fakturering.

Din profil

Vår nya kollega har minst gymnasial utbildning och 5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du är serviceorienterad, social, kommunikativ och får energi av mötet med andra. Att ligga ett steg före är i det här fallet att befinna sig på rätt plats.

Du behöver obehindrat behärska svenska i tal och skrift för att kunna verka i rollen men det är inget krav att det är ditt modersmål.

Vårt erbjudande

På Norconsult har vi som ambition att spegla det samhälle vi lever i, det gör oss till en samhällsbyggare med helhetssyn.

Norconsult har ett stort fokus på hållbarhetsfrågor, både ur ett ekologiskt, socialt och ekonomiskt perspektiv. Vi är 5000 medarbetare i koncernen och 1000 medarbetare i Sverige utspridda på 34 kontor.  Att arbeta tillsammans med oss här på Norconsult innebär att du får vara med och forma företagets och din egen framtid då vi är ett 100 % medarbetarägt företag. Med ägarengagemang, erfarenhet och intresse för samhällsbyggnad, utvecklar du tillsammans med övriga kompetenser hållbara lösningar för våra kunder.

Bekanta dig gärna med oss:

https://www.norconsult.se/

Välkommen med din ansökan!

Contact

Profile picture of Kerstin Wemby
Kerstin Wemby
Affärsområdesassistent