Vacancies

Studioledare Team Arkitektur

Office location
Göteborg
Application deadline
5/29/2022
Type
Permanent
Type
Adviser

Hos oss finns inte bara en stjärna. Hos oss finns massor av strålande arkitekter och ingenjörer som tillsammans skapar en hållbar framtid. Vi arbetar på ett medarbetarägt bolag som drivs av kreativitet och samarbete. Nu söker vi efter ytterligare en stjärna, som förutom att driva spännande arkitektuppdrag även brinner för ledarskap. Du tror på att med gemensamma krafter utveckla och gestalta god arkitektur.

Din roll

Team Arkitektur i Göteborg består av ca 40 medarbetare fördelade på tre studior som erbjuder en stor bredd av projekttyper. Våra uppdrag spänner över en stor bredd av projekttyper såsom; skolor, idrott, bostäder, vård­projekt, kontor, kulturbyggnader, simhallar och industriprojekt. Teamet har även specialistkunskaper inom bl.a. hållbarhet, tillgänglighet, 3D/BIM-samordning och visualisering.

Nu söker vi dig som vill leda och utveckla vår studio fokuserad på projekt inom kundsegmentet utbildningslokaler och samhällsfastigheter. Studion har privata och kommunala beställare, studions uppdrag är av olika typer men med tyngdpunkt på  förskolor, skolor och idrottshallar. Vi arbetar med allt ifrån tidiga skeden i detaljplaneskede, förstudier och programskisser, fram till detaljprojektering och bygghandlingar i alla entreprenadformer.

Som Studioledare kommer du att leda en grupp med 10-15 st arkitekter och ingenjörer. Du har personalansvar och ansvarar för resursplanering, kompetensutveckling, sälj och affärsutveckling inom kundsegmentet. För oss är det viktigt att våra Studioledare är nära den operativa verksamheten och även har möjlighet att utvecklas i sin roll som arkitekt/ingenjör och del av din arbetstid kommer du att driva egna projekt.

Du ingår i Teamets ledningsgrupp och arbetar tillsammans med Teamchef och övriga Studioledare med teamets övergripande ledningsfrågor.

Din profil

Du är utbildad arkitekt SAR/MSA eller byggnadsingenjör och har arbetat som uppdragsansvarig eller handläggande i byggprojektets alla faser, från utredningar och tidig gestaltning till projektering. Du har en vana vid och gillar att arbeta gentemot kund. Förutom intresse för god arkitektur drivs du även av att få bidra med affärsutveckling på teamnivå.

För oss är det avgörande att du är en person som tycker om att utveckla och samordna personal då en viktig del av ditt uppdrag är att kunna stötta handläggare och uppdragsledare i din studio. Du är en tydlig ledare med god motivations- och kommunikationsförmåga. Du behöver dock inte ha tidigare ledarerfarenhet men vara sugen på att testa en ny roll i din karriärutveckling. Kreativitet och samarbete är två starka ledord för oss. Du är social, kommunikativ och beslutsmässig till din natur.

Vårt erbjudande

På Norconsult har vi som ambition att spegla det samhälle vi lever i, det gör oss till en samhällsbyggare med helhetssyn. Därför eftersträvar vi rekryteringar som leder till ökad mångfald, såväl inom bolaget som stort som i aktuellt team.

Norconsult har ett stort fokus på hållbarhetsfrågor, både ur ett ekologiskt, socialt och ekonomiskt perspektiv. Vi är ca 5000 medarbetare i koncernen och ca 1100 medarbetare i Sverige utspridda på 34 kontor.  Att arbeta tillsammans med oss här på Norconsult innebär att du får vara med och forma företagets och din egen framtid då vi är ett 100 % medarbetarägt företag. Med ägarengagemang, erfarenhet och intresse för samhällsbyggnad, utvecklar du tillsammans med övriga kompetenser hållbara lösningar för våra kunder.

Bekanta dig gärna med din blivande chef:

https://www.linkedin.com/in/maria-mattsson-30668158/

Välkommen med din ansökan!

Contact

Profile picture of Maude Östaneng
Maude Östaneng
tf Teamchef