Vacancies

Takstrådgiver – Norconsult i Midt-Norge

Office location
Levanger, Molde, Namsos, Rørvik, Steinkjer, Trondheim, Ålesund
Application deadline
6/1/2022
Type
Permanent
Type
Adviser

Norconsults kontorer i Midt-Norge, fra Ulsteinvik i sør til Rørvik i nord, skal i ukene og månedene som kommer ansatte mer enn 100 ingeniører og arkitekter for videre vekst og spennende oppdrag innenfor Industri, bygg og eiendom, samferdsel, vann, Geo og miljø.

Vi søker etter arkitekter, ingeniører og samfunnsplanleggere innen de aller fleste fag til våre kontorer i Midt-Norge. Vi søker både etter deg med noen års erfaring, og du som er i starten av din karriere.

Vi skal påvirke byggenæringen til en mer bærekraftig utvikling gjennom de rådene vi gir og har mange spennende oppdrag som gir muligheter for faglig og personlig utvikling i det grønne skifte.

I Norconsult kan du bli medeier i egen arbeidsplass, jobbe både på store nasjonale og mindre lokale prosjekter - der du bor. I Norconsult har vi tro på at lokal kunnskap, lokal tilstedeværelse og faglig samarbeid er en styrke, derfor har vi nesten 70 kontorer over hele landet.

Norconsult i Region Midt består av mer enn 420 ansatte ved 14 kontorsteder. På grunn av økende oppdragsmengde og involvering i flere store langsiktige oppdrag ønsker vi å styrke vår organisasjon.

Nysgjerrig på hvordan det er å jobbe i Norconsult? Få med deg serien «Rådgiverne» der vi gir deg et unikt innblikk i vår arbeidshverdag.

Takstrådgiver i Norconsult

Nå trenger vi de beste hodene for å løse utfordringene sammen!

Norconsult har ett av de største takstmiljøene i Norge. Vi søker etter engasjerte og dedikerte nye medarbeidere til flere kontorer i Midt-Norge

Når vi trenger bistand i vår taksthverdag, er det kort vei til tverrfaglig kompetanse i Norconsult både lokalt og i samarbeid med våre miljøer i resten av landet. Vi har varierte oppgaver, og gode utviklingsmuligheter.

Er du vår neste takstrådgiver?

For oss er det viktig at du:

 • Er serviceinnstilt og god på samarbeid
 • Er engasjert, positiv, selvstendig og strukturert
 • Har god norsk muntlig og skriftlig fremstillingsevne
 • Har teoretisk eller praktisk bakgrunn som ing-/fagskole og mesterbrev med praksis
 • Har gode digitale ferdigheter, da vi bruker en rekke ulike programmer
 • Trives med kundekontakt og innehar kundeforståelse
 • Er kreativ og har sterkt engasjement – gjerne (og helst) smittende!

Hos oss får du:

 • Varierte og utfordrende oppgaver
 • Et godt og inkluderende arbeidsmiljø med virkelig dyktige kolleger
 • Et stort tverrfaglig miljø
 • Konkurransedyktige betingelser
 • Eget fagnettverk innen takst
 • Ulike sosiale arrangementer, idrettslag, bedriftshytter mm.
 • Eierskap i Norges største tverrfaglige rådgiverbedrift.

Send din søknad: Søknad med CV, vitnemål og attester sendes via vårt elektroniske søknadsskjema på våre internettsider. Angi gjerne hvilket kontorsted du søker deg til. Vi gjør oppmerksom på at det kun er de elektroniske søknadene som vil bli behandlet.

Følg oss gjerne på facebook: Norconsult_takst

I Norconsult utvikler vi morgendagens samfunn ved å kombinere ingeniørfag, arkitektur og digital kompetanse. Vi har en helhetlig tilnærming med utgangspunkt i lokal tilstedeværelse og tverrfaglig kompetanse og samarbeid. Gjennom nyskaping og innovasjon, og med formålet «Hver dag forbedrer vi hverdagen», søker vi stadig etter mer bærekraftige, effektive og samfunnsnyttige løsninger. Vi er et medarbeider-eid rådgiverselskap, og våre 5 100 medarbeidere er fordelt på rundt 130 kontorer, hovedsakelig i Norden. Hvert år løser vi tusenvis av små og store oppdrag for private og offentlige kunder, innen blant annet bygg og eiendom, samferdsel, arkitektur, fornybar energi, vann og avløp, industri, sikkerhet, miljø og IT.

Contact

Profile picture of Kjetil Troset
Kjetil Troset
Gruppeleder Takst Nord-Trøndelag