Vacancies

Elektrorådgivere, veg/infrastruktur – Norconsult i Midt-Norge

Office location
Molde, Steinkjer, Trondheim, Ålesund
Application deadline
6/1/2022
Type
Permanent
Type
Adviser

Norconsults kontorer i Midt-Norge, fra Ulsteinvik i sør til Rørvik i nord, skal i ukene og månedene som kommer ansatte mer enn 100 ingeniører og arkitekter for videre vekst og spennende oppdrag innenfor bygg og eiendom, samferdsel, industri, vann, Geo og miljø.

Vi skal påvirke byggenæringen til en mer bærekraftig utvikling gjennom de rådene vi gir og har mange spennende oppdrag som gir muligheter for faglig og personlig utvikling i det grønne skifte.

Vi søker etter arkitekter, ingeniører og samfunnsplanleggere innen de aller fleste fag til våre kontorer i Midt-Norge. Vi søker både etter deg med noen års erfaring, og du som er i starten av din karriere.

I Norconsult kan du bli medeier i egen arbeidsplass, jobbe både på store nasjonale og mindre lokale prosjekter - der du bor. I Norconsult har vi tro på at lokal kunnskap, lokal tilstedeværelse og faglig samarbeid er en styrke, derfor har vi nesten 70 kontorer over hele landet.

Norconsult i Region Midt består av mer enn 420 ansatte ved 14 kontorsteder. På grunn av økende oppdragsmengde og involvering i flere store langsiktige oppdrag ønsker vi å styrke vår organisasjon.

Elektrorådgiver i Norconsult

Nå trenger vi de beste hodene for å løse utfordringene sammen!

Vi prosjekterer og planlegger all høyspent- og lavspent elektro, automasjon og EKOM -anlegg for de største veiutbyggingsprosjektene i Norge, så som E39 Rogfast, E39 Kristiansand-Mandal og E18 Tvedestrand-Arendal. Fv 706 Tulluan – Tanem, E6 Kvithammar – Åsen, samt til fylkesveier og lokalveier for kommuner.

Vi foretar også planlegging av ny og eksisterende infrastruktur i områdeutbyggingsprosjekter for energiselskapene, kommuner, utbyggere, Bane NOR, Statens Vegvesen eller Nye Veier.

Vi utarbeider belysningsplaner og lysdesign for kommuner og detaljprosjekterer veilys, park-, plass-, område og kunstbelysning med tilhørende infrastruktur.

Planlegging og utbygging innen elektrifisering innen vei- og kollektivtransport står sentralt i vår strategiplan.

Elektromiljøet i Norconsult utgjør over 350 rådgivere, fordelt over 24 kontorer.

Vi liker å si at vi utvikler landets mest kunnskapsrike arkitekter, ingeniører og planleggere! Hver dag forbedrer vi hverdagen!

Er du vår neste elektrorådgiver?

Nysgjerrig på hvordan det er å jobbe i Norconsult? Få med deg serien «Rådgiverne» der vi gir deg et unikt innblikk i vår arbeidshverdag her:  RÅDGIVERNE - Norconsult

For oss er det viktig at du:

 • Har formell kompetanse innen elektroteknikk/elkraft på bachelor-/mastergrad nivå

 • Gjerne har relevante sertifiseringer (FK, fagbrev)

 • Har kjennskap til ulike entreprisemodeller, fra rådgiver og/eller entreprenørside

 • Er interessert i oppdragsgjennomføring og kontrakt

 • Er interessert i BIM og digitalisering

 • Har gode samarbeidsegenskaper

 • Kan bidra i et eller flere oppdrag samtidig, både en-faglige og flerfaglige oppdrag

 • Har gode kommunikasjonsegenskaper

 • Har gode norskkunnskaper, både skriftlig og muntlig

Hos oss får du:

 • Varierte og utfordrende oppgaver

 • Et godt og inkluderende arbeidsmiljø med virkelig dyktige kolleger

 • Et stort tverrfaglig miljø

 • Konkurransedyktige betingelser

 • Stort fagnettverk

 • Ulike sosiale arrangementer, idrettslag, bedriftshytter mm.

 • Eierskap i Norges største tverrfaglige rådgiverbedrift

Innsendelse av søknad: Søknad med CV, vitnemål og attester sendes via vårt elektroniske søknadsskjema på våre internettsider. Angi gjerne hvilket kontorsted du søker deg til. Vi gjør oppmerksom på at det kun er de elektroniske søknadene som vil bli behandlet.

I Norconsult utvikler vi morgendagens samfunn ved å kombinere ingeniørfag, arkitektur og digital kompetanse. Vi har en helhetlig tilnærming med utgangspunkt i lokal tilstedeværelse og tverrfaglig kompetanse og samarbeid. Gjennom nyskaping og innovasjon, og med formålet «Hver dag forbedrer vi hverdagen», søker vi stadig etter mer bærekraftige, effektive og samfunnsnyttige løsninger. Vi er et medarbeider-eid rådgiverselskap, og våre 5 100 medarbeidere er fordelt på rundt 130 kontorer, hovedsakelig i Norden. Hvert år løser vi tusenvis av små og store oppdrag for private og offentlige kunder, innen blant annet bygg og eiendom, samferdsel, arkitektur, fornybar energi, vann og avløp, industri, sikkerhet, miljø og IT.

Contact

Profile picture of Morten Løvseth
Morten Løvseth
Gruppeleder Elektro