Vacancies

VVS-handläggare

Office location
Stockholm, Västerås
Application deadline
6/1/2022
Type
Permanent
Type
Adviser

Brinner du för att ta fram tekniska lösningar för en hållbar framtid? På Norconsult är samarbete och hållbarhet ledord och vi vill stärka vårt team i Stockholm/Västerås med två handläggare inom VVS som vill vara med att driva det arbetet framåt.

Din roll

Teknikområdet Installationsteknik hos Norconsult består idag av ca 50 st mycket kompetenta medarbetare inom luftbehandling, kyla, värme, sanitet, energi, styr & övervakning och el. Teamet i Stockholm/Västerås består idag av 10 medarbetare med fokus på VVS och för att möta våra kunders behov behöver vi bli fler.

Vi söker nu två handläggare som har minst 6 års erfarenhet av VVS-projektering, varav minst 2 år som handläggare. Som handläggare ansvarar du för att ta fram tekniska lösningar med hållbarhet, kvalitet och lönsamhet i fokus. I arbetet ingår att kunna kommunicera, både internt och externt med våra kunder.

Vi är med från tidiga skeden till idrifttagning och ser ett stort värde i att arbeta tvärfackligt med våra egna konstruktörer, akustiker, arkitekter, miljökonsulter m.fl.

Vi arbetar utifrån en karriär- och befattningsmodell som erbjuder tydliga utvecklingsmöjligheter.     

Din profil

Som person är du öppen, engagerad och har en förmåga att ta egna initiativ. Du är intresserad av att utvecklas tillsammans med dina kollegor och söker lösningar för att komma framåt. Du tar hjälp vid behov och delar gärna med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Vi söker dig som har minst 2 års erfarenhet i rollen som handläggare inom VVS och minst 6 års erfarenhet som konsult. Du har relevant teknisk utbildning på högskolenivå och besitter kunskaper inom programvaror såsom Magicad för Autocad och/eller Revit. Du behöver obehindrat behärska svenska i tal och skrift för att kunna verka i rollen, men det är inget krav att det är ditt modersmål. Vi värdesätter B-körkort för att kunna göra platsbesök. Särskilt meriterande är det om du har praktisk erfarenhet inom VVS som entreprenör och har goda kunskaper inom AB, ABT och ABK.


Vårt erbjudande

På Norconsult har vi som ambition att spegla det samhälle vi lever i, det gör oss till en samhällsbyggare med helhetssyn. Därför eftersträvar vi rekryteringar som leder till ökad mångfald inom bolaget.

Norconsult har ett stort fokus på hållbarhetsfrågor, både ur ett ekologiskt, socialt och ekonomiskt perspektiv. Vi är 5000 medarbetare i koncernen och 1000 medarbetare i Sverige utspridda på 34 kontor.  Att arbeta tillsammans med oss här på Norconsult innebär att du får vara med och forma företagets och din egen framtid då vi är ett 100 % medarbetarägt företag. Med ägarengagemang, erfarenhet och intresse för samhällsbyggnad, utvecklar du tillsammans med övriga kompetenser hållbara lösningar för våra kunder.

Bekanta dig med din blivande chef:

https://www.linkedin.com/in/annsofie-nord-1451311b

Välkommen med din ansökan!

Contact

Profile picture of Annsofie Nord
Annsofie Nord
Teamchef - Installationsteknik