Vacancies

Arkitekt - Norconsult i Trondheim

Office location
Trondheim
Application deadline
5/20/2022
Type
Permanent
Type
Adviser

Nå trenger vi de beste hodene for å løse utfordringene sammen! Norconsult har ett av de største arkitektmiljøene i Norge/Skandinavia. Vi søker etter engasjerte og dedikerte nye medarbeidere til vår avdeling i Trondheim; et av byens største plan- og arkitektmiljø! Vi søker etter nyutdannede arkitekter som vil bidra inn i våre ulike prosjekter.

Plan og Arkitekturavdelingen består i dag av nærmere 50 medarbeidere på alle arkitekt- og planfag. Vi har høye ambisjoner og idealer som arkitekter og designere. Vi tar fatt på oppgavene med tverrfaglig og helhetlig tilnærming med hele Norconsults enorme erfaring og styrke i ryggen. Det sikrer både kvalitet, innovasjon og fremtidsrettede valg. Vårt fokus på VARIG arkitektur, VARIG skjønnhet og VARIG liv er det som driver oss, engasjerer oss og motiverer oss, uansett faglig tilhørighet.

I Trondheim har Norconsult sitt største kontor utenfor hovedkontoret. Som ansatt hos oss vil du delta i våre fagnettverk, tverrfaglige grupper og i ulike spissede team, både regionalt og nasjonalt. Vi jobber kontinuerlig med å spre og dele kunnskap, arbeidsmetoder og verktøy på tvers av hele konsernet. Vi har svært varierte oppgaver, og gode karrieremuligheter både innen fag og ledelse.

Det er kort vei til tverrfaglig spiss-kompetanse i Norconsult både lokalt og i samarbeid med våre miljøer i resten av landet . Hos oss får du fordelen av å tilhøre et godt og tett fagmiljø på eget kontor, samtidig som du har hele Norconsults fagkompetanse noen skritt eller et klikk unna.

Vi liker å si at vi utvikler landets mest kunnskapsrike arkitekter, designere og planleggere!  

Nysgjerrig på hvordan det er å jobbe i Norconsult? Få med deg serien «Rådgiverne» der vi gir deg et unikt innblikk i vår arbeidshverdag her:  RÅDGIVERNE - Norconsult

For oss er det viktig at du:

 • Har utdannelse på masternivå eller tilsvarende

 • Har gode digitale ferdigheter på prosjekteringsnivå. Vi bruker en rekke ulike programmer – fortell oss hva du kan!

 • Liker å jobbe tett og nært med andre, og at du blir inspirert av andres faglige synspunkter!

 • Trives med kundekontakt og innehar kundeforståelse

 • Er kreativ og har sterkt engasjement – gjerne (og helst) smittende!

 • Har god norsk muntlig og skriftlig fremstillingsevne

Hos oss får du:

 • Varierte og utfordrende oppgaver

 • Et godt og inkluderende arbeidsmiljø med virkelig dyktige kolleger

 • Et stort tverrfaglig miljø

 • Konkurransedyktige betingelser

 • Stort fagnettverk innen arkitektur

 • Ulike sosiale arrangementer, idrettslag, bedriftshytter mm.

 • Eierskap i Norges største tverrfaglige rådgiverbedrift som kun er ansatteeid!

Innsendelse av søknad: Søknad med CV, vitnemål og attester sendes via vårt elektroniske søknadsskjema på våre internettsider. Vi gjør oppmerksom på at det kun er de elektroniske søknadene som vil bli behandlet.

Følg oss gjerne på Instagram: Norconsult_arkitektur

I Norconsult utvikler vi morgendagens samfunn ved å kombinere ingeniørfag, arkitektur og digital kompetanse. Vi har en helhetlig tilnærming med utgangspunkt i lokal tilstedeværelse og tverrfaglig kompetanse og samarbeid. Gjennom nyskaping og innovasjon, og med formålet «Hver dag forbedrer vi hverdagen», søker vi stadig etter mer bærekraftige, effektive og samfunnsnyttige løsninger. Vi er et medarbeider-eid rådgiverselskap, og våre 5 100 medarbeidere er fordelt på rundt 130 kontorer, hovedsakelig i Norden. Hvert år løser vi tusenvis av små og store oppdrag for private og offentlige kunder, innen blant annet bygg og eiendom, samferdsel, arkitektur, fornybar energi, vann og avløp, industri, sikkerhet, miljø og IT.

Contact

Profile picture of Lars Aune
Lars Aune
Gruppeleder