Vacancies

Projektledare

Office location
Linköping
Application deadline
9/27/2021
Type
Permanent
Type
Adviser

Att utveckla ett hållbart samhälle kräver engagemang och förmåga att knyta ihop enskilda expert­kunskaper till en komplett lösning. Detta är en del av vardagen för oss på Norconsult. Vi är ett medarbetarägt bolag med 950 anställda i Sverige varav 100 personer som arbetar mot industri. Vi är inne i en expansiv fas vilket innebär att vi önskar växa ytterligare inom projektledning.

Din roll

På Norconsult arbetar vi med projektering inom alla typer av industrier. Vi gör allt från utredning, förstudier, projektstyrning och EPCM åtagande.

Du hanterar kontakter med kunder och det är positivt är om du kan upprätta ekonomiska kalkyler vid behov samt är öppen för att agera mentor till en junior medarbetare.

Din profil

Vi söker dig som har teknisk utbildning från gymnasium eller högskola/universitet inom exempelvis Maskinteknik eller Elteknik. Du har minst tre års yrkeserfarenhet som projektledare/konstruktör alternativt konsult.

Du har tidigare god vana att arbeta med utredningar, konstruktion, projektering och CAD-program. En positiv person som tycker om utmaningar och kan arbeta både självständigt samt i team.  

Som person är du affärsmässig, resultatinriktad och lösningsorienterad. En god kommunikatör som har lätt för att samarbeta och skapa långsiktiga relationer med både kunder och kollegor inom Norconsult.

B-körkort är ett krav

Vårt erbjudande

På Norconsult har vi som ambition att spegla det samhälle vi lever i. Vi har en helhetssyn när det gäller teknik, miljö, ekonomi och gemenskap. Därför eftersträvar vi rekryteringar som leder till ökad mångfald - såväl inom bolaget som stort som i aktuellt team.

Norconsult har ett stort fokus på hållbarhetsfrågor, både ur ett ekologiskt, socialt och ekonomiskt perspektiv. Vi är 4600 medarbetare i koncernen och 950 medarbetare i Sverige utspridda på 33 kontor. Att arbeta tillsammans med oss här på Norconsult innebär att du får vara med och forma företagets och din egen framtid då vi är ett 100 % medarbetarägt företag. Med ägarengagemang, erfarenhet och intresse för samhällsbyggnad, utvecklar du tillsammans med övriga kompetenser hållbara lösningar för våra kunder.

Bekanta dig med din blivande chef:

https://www.linkedin.com/in/mikael-h%C3%A4gglund-62352496/

Välkommen med din ansökan!

Contact

Profile picture of Mikael Hägglund
Mikael Hägglund
Sektionschef Industri