Vacancies

Praktik på Team Industri (Mekanik & Anläggning)

Office location
Sundsvall
Application deadline
2/28/2020
Type
Other
Type
Adviser

Norconsult är ett helt medarbetarägt företag som är inne i en mycket expansiv fas och är nu ett av Sveriges snabbast växande konsultföretag inom samhällsplanering – alltid med ett helhetstänk och fokus på innovativa och hållbara lösningar.

Vi ser ett aktivt samarbete mellan näringsliv och utbildning som en självklarhet och praktik är en viktig del av din utbildning. Tillsammans utvecklar vi praktiken så att det uppfyller skolans krav och ger dig möjlighet till idéutbyte och stöd från någon av våra specialister. Hos oss integreras du i teamet, får inblick i vårt arbete och möjlighet att diskutera dina frågeställningar.

Vi söker därför dig som är i slutet av din utbildning och som studerar mekanik, teknisk design eller liknande, både till ingenjör och civilingenjör. Du är positiv, öppen att lära dig nya saker och har god samarbetsförmåga. Vi arbetar mycket med rör- och mekkonstruktion, anläggningsteknik och beräkningar och under din praktik kommer du få ta del av och prova på hur vi arbetar.

Contact

Profile picture of Malin Hulinder
Malin Hulinder
Gruppchef / Projektingenjör