Vacancies

Oppdragsleder Norconsult Boreteknikk AS

Office location
Bergen, Torp, Kristiansand, Sandvika, Stavanger, Trondheim
Application deadline
10/27/2021
Type
Permanent
Type
Project Manager

Oppdragsleder Norconsult Boreteknikk

Liker du å lede spennende oppdrag i utfordrende terreng både til lands og til vanns? Er du lidenskapelig opptatt av en inspirerende bedriftskultur? Norconsult er et selskap med flat struktur og er 100% eid av medarbeiderne. Til teamet vårt i Norge søker vi etter en ny oppdragsleder for grunnunderskelser.  Hvis du, som oss, er opptatt av hvor og hvordan du benytter tiden din - velkommen til oss!

Norconsult Boreteknikk AS er et datterselskap av Norconsult. Norconsult Boreteknikk AS har 31 ansatte som jobber i det svenske og norske markedet. Vi har totalt 20 borerigger som brukes i de forskjellige prosjektene. I Norge har vi kontorer i Molde og Fredrikstad og i Sverige har vi kontorer i Göteborg, Malmö og Luleå.

Feltundersøkelser er det første trinnet i mange prosjekter, og EU- samarbeidet med felles regler for samtlige land, fører til at det stadig stilles nye og høyere krav til utsyr og personell. Vi tilbyr feltundersøkelser i Norden og er ledende i utviklingen av denne tjenesten. Vi utfører 350 400 oppdrag pr. år.

Nysgjerrig på hvordan det er å jobbe i Norconsult? Få med deg serien «Rådgiverne» der vi gir deg et unikt innblikk i vår arbeidshverdag her: https://www.norconsult.no/radgiverne/

Vil du vite mer om hvilke muligheter du med noen års erfaring har i Norconsult? Les her: https://www.norconsult.no/jobb-og-karriere/heads-for-tomorrow---professional/

Rollen din:

Som oppdragsleder vil du ta del i flere prosjekter samtidig. Du er ansvarlig for økonomi, og alt vedrørende prosjektets fremdrift. Prosjektene du vil jobbe i er for det meste rettet mot statlige og kommunale kunder, men også mot mindre, private aktører. Rollen din som oppdragsleder innebærer tett samarbeid med kollegaer og kunder.

Arbeidssted kan være valgfritt mellom Norconsult sine forskjellige kontorer i Norge.

Profilen din:

Du har utdannelse på minimum bachelornivå og/eller god erfaring med prosjektledelse innen mark og anlegg. Vi ser gjerne at du har erfaring med geoteknikk eller geologi som entreprisemodeller. Du har tidligere erfaring med forskjellige kontraktsformer som NS8401, NS8402, NS8405, NS8406. 

Du er en løsningsorientert person med sterkt driv. Vi setter pris på din forretningsforståelse og erfaring med å lede prosjekt som innebærer tett samarbeid med kollegaer og kunder. Med sterk driv styrker du det gode ryktet vårt som kompetent samfunnsbygger.

Arbeidet krever erfaring med Office-pakken. Førerkort klasse B er et krav og du må kunne kommunisere godt på norsk, både skriftlig og muntlig.

Hos oss får du:

  • Store faglige utfordringer med mulighet til å utvikle deg videre i spennende prosjekter sammen med dyktige medarbeidere

  • Sterk bedriftskultur preget av uformelle kommunikasjonslinjer på tvers av organisasjon og geografi

  • Mulighet for å påvirke og delta aktivt i utviklingen av det faglige miljøet

  • Unikt arbeidsmiljø med varierte sosiale aktiviteter

  • Gode lønns- og ansettelsesbetingelser

  • Eierskap i Norges største tverrfaglige rådgiverbedrift

Norconsult har fokus på holdbarhet både fra et økologisk, sosialt og økonomisk perspektiv.

Vi er 4600 medarbeidere i konsernet og har 61 kontorer fordelt rundt i Norge. I Norconsult er du med på å skape både bedriftens og din egen fremtid. Med eierskap, erfaring og interesse for samfunnsbygging utvikler du kompetanse og løsninger som er holdbare for våre kunder.

Innsendelse av søknad: Søknad med CV, vitnemål og attester sendes via vårt elektroniske søknadsskjema på våre internettsider. Vi gjør oppmerksom på at det kun er de elektroniske søknadene som vil bli behandlet.

Vi ser frem til å motta din søknad!

Bli kjent med den nye lederen din:

https://www.linkedin.com/in/daniel-johansson-040265163/ 

Contact

Profile picture of Daniel Johansson
Daniel Johansson
Avdelingsleder Kontor