Vacancies

Mekanik-/Anläggningsprojektör

Office location
Sundsvall
Application deadline
11/30/2019
Type
Permanent
Type
Adviser

Att utveckla ett hållbart samhälle kräver engagemang och förmåga att knyta ihop enskilda expert­kunskaper till en komplett lösning. Detta är en del av vardagen för oss på Norconsult. Vi är ett medarbetarägt bolag med ca 770 anställda i Sverige och 4000 i koncernen. Vi har i dagsläget 28 kontor i Sverige och är inne i en expansiv fas vilket innebär att vi önskar växa ytterligare inom Mek-/Anläggning i Sundsvall.

Din roll

På Norconsult arbetar vi med projektering inom mekanik, rör- och anläggning i alla typer av industrier och har erfarenhet från energi, skogsindustri, kemi, fastighet samt vatten och avlopp. Vi gör allt från utredning och förstudier, dimensionering, beräkningar, projektering till slutdokumentation.

Som mek- och/eller anläggningsprojektör arbetar du huvudsakligen med konstruktion och projektering. Du hanterar kontakter med kunder och positivt är om du även kan upprätta ekonomiska kalkyler vid behov.

Din bakgrund

Vi söker dig som har teknisk utbildning från gymnasium eller högskola/universitet inom relevant utbildning, exempelvis Maskinteknik.
Du har minst tre års yrkeserfarenhet av mekanik och/eller anläggnings-konstruktion som konstruktör och/eller projektör alternativt flerårig arbetslivserfarenhet inom området.

Du har tidigare god vana av arbete i 3D-cadsystem men kan även arbeta med 2D-ritningar.

Som person är du affärsmässig, resultatinriktad och lösningsorienterad. En god kommunikatör som har lätt för att samarbeta och skapa långsiktiga relationer.

B-körkort är ett krav

Vårt erbjudande

Att arbeta tillsammans med oss här på Norconsult innebär att du får vara med och forma företagets och din egen framtid då vi är ett 100 % medarbetarägt företag. Med ägarengagemang, erfarenhet och intresse för samhällsbyggnad, utvecklar du tillsammans med övriga kompetenser hållbara lösningar för våra kunder.

Contact

Profile picture of Mikael Hägglund
Mikael Hägglund
Sektionschef Maskin och Elteknik