Vacancies

Maskiningeniørstudent med interesse for vannkraft søkes!

Office location
Sandvika
Application deadline
11/7/2021
Type
Summer student
Type
Adviser

Vi søker nå etter sommerstudent til Maskinavdelingen på Energidivisjonen.

Norconsult er Norges ledende tverrfaglige rådgivermiljø innen fornybar energi med totalt over 650 medarbeidere som til daglig utfører rådgivning og prosjektering for kunder innen kraftproduksjon- og overføring. Våre kunder er i hovedsak kraftselskap, kommuner, entreprenører og leverandører.

Maskinavdelingen består av i underkant av 50 ingeniører som dekker alle maskintekniske elementer innen vannkraft. Avdelingen har tradisjon for kontinuerlig teknologiutvikling for å kunne tilby nye og bedre tjenester til våre kunder. Vi utfører blant annet avanserte tilstandsmålinger på roterende maskineri og har en egen ROV for undervannsinspeksjoner. Våre tjenester er etterspurt av kraftselskaper og leverandører over hele verden.

Hvert år tar Norconsult imot over 100 studenter på sommerjobb, både ved vårt hovedkontor i Sandvika og ved flere andre av våre kontorer i Norge. Som sommerstudent i Norconsult vil du jobbe med spennende oppgaver, hvor målet er at du får brukt teorien du har lært i praksis. Vi søker i hovedsak 4. års studenter til sommerjobb hos oss.

Nysgjerrig på hvordan det er å jobbe i Norconsult? Få med deg serien «Rådgiverne» der vi gir deg et unikt innblikk i vår arbeidshverdag her: https://www.norconsult.no/radgiverne/

Les mer om hvordan det er å være sommerstudent i Norconsult her: https://www.norconsult.no/jobb-og-karriere/heads-for-tomorrow---student/

Dine arbeidsoppgaver vil være:

 • Du vil få en selvstendig hovedoppgave som du jobber med gjennom sommeren. Vi er åpne for å utforme oppgaven etter dine kunnskaper og interesser, skriv gjerne om dine ønsker i søknaden.

 • I tillegg til den selvstendige oppgaven vil du delta i et tverrfaglig sommerprosjekt på Energidivisjonen sammen med andre sommerstudenter.

 • Du vil også få mulighet til delta på måling eller inspeksjon av et kraftverk i løpet av perioden.

 • Sommerjobben går over en periode på minimum 8 uker, men tidsrommet er fleksibelt mellom juni og september. Vi forutsetter at du tar 2 uker ferie i slutten av juli.

For oss er det viktig at du:

 • Fortrinnsvis er masterstudent på 4. året, med relevante fagvalg og erfaring med modellering/beregningsprogrammer

 • Er engasjert og nysgjerrig

 • Er strukturert og pliktoppfyllende

 • Bidrar til et godt sosialt og faglig miljø

 • Har god fremstillingsevne både på norsk og engelsk, skriftlig og muntlig

Som sommerstudent hos oss får du:

 • Miljøbevisst samfunnsplanlegging

 • Fadderordning, sosiale og faglige arrangementer, bedriftsidrettslag m.m.

 • Sommerstudentdag i Sandvika for hele landet

 • Konkurransedyktig lønns- og ansettelsesbetingelser

Innsendelse av søknad: Søknad med CV, vitnemål og attester sendes via vårt elektroniske søknadsskjema på våre internettsider. Vi gjør oppmerksom på at det kun er de elektroniske søknadene som vil bli behandlet.

Norconsult er Norges største rådgiverbedrift. Våre tjenester er rettet mot samfunnsplanlegging, prosjektering og arkitektur. Selskapet er eid av våre over 4 600 medarbeidere som er stasjonert på 118 kontorer i hele verden. Hovedkontoret ligger i Sandvika utenfor Oslo.

Contact

Profile picture of Halvor Haugsvold
Halvor Haugsvold
Avdelingsleder Hovedkontor