Vacancies

Markprojektör

Office location
Varberg
Application deadline
1/31/2019
Type
Permanent
Type
Adviser

Att utveckla ett hållbart samhälle kräver engagemang och förmåga att knyta ihop enskilda expertkunskaper till en komplett lösning. Detta är en del av vardagen för oss på Norconsult. Med helhetsperspektiv och tydlig miljöprofil hjälper vi våra uppdragsgivare att lyckas på resan från vision till fungerande verklighet.

I vårt relativt nystartade kontor i Varberg är vi idag en grupp på fyra medarbetare. Vi har en öppen och prestigelös arbetsgemenskap, tycker om att arbeta i ett högt tempo och ha kul under tiden. Vår grupp har många intressanta projekt på gång och söker därför efter nya medarbetare. Till vårt kontor i Varberg söker vi nu därför en markprojektör men som också har intresse för VA-frågor. Även erfarenhet av väg- och gatuprojektering är ett plus.

Norconsult som helhet kännetecknas av mycket engagerade medarbetare med hög kompetens och ett stort intresse av att erbjuda den bästa lösningen till varje kund och projekt. Vi arbetar tvärfackligt över kompetens- och teamgränser och med samarbeten mellan kontor vid olika orter i landet.

Kontoret i Varberg är beläget vid kusthotellet i Varberg med havet som närmaste granne.

Arbetsbetsuppgifter

Du kommer i din roll arbeta som markprojektör i projekt som omfattar utredningar, framtagande av handlingar i alla skeden av projekten, uppföljning och byggstöd m.m. Arbetet innebär praktiskt projekteringsarbete, vilket förutsätter att du har intresse för de tekniska kunskaper som krävs inom området. En fördel är att du har god kännedom om AutoCAD och projektering enligt god sed. Beroende på din tidigare erfarenhet, och dina karriärambitioner, kan arbetet innebära uppdragsledning av projekt i lämplig skala. Du kommer att arbeta självständigt, men oftast som en del av en större eller mindre projektgrupp. Arbetet innefattar kundkontakter.

Vi söker dig som:

• Har en högskole- eller universitetsexamen med inriktning mot väg- och vatten, anläggningsteknik eller motsvarande
• Har viss kunskap om av de vanligt förekommande projekteringsverktygen i branschen
• Är nyutexaminerad såväl som erfaren


Som person är du engagerad, trivs med både självständigt arbete och har god samarbetsförmåga. Vi värdesätter att du är van vid att jobba i projekt i nära samarbete med kollegor och kund samt har förmåga att ta egna initiativ. Du är noggran och har god kunskap om branschen och vill utvecklas för att möta framtidens krav inom vårt arbetsfält.

Vi erbjuder:

• En anställning i ett företag som till 100 % ägs av sina medarbetare
• Spännande och intressanta projekt
• Bra anställningsvillkor och goda karriärmöjligheter
• Kompetensutveckling
• Samarbete med många olika kompetenser över hela Sverige
• Inspirerande arbetsmiljö med möjlighet att påverka

Känns detta som en spännande utmaning? Du är varmt välkommen med din ansökan. Intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag.

Contact

Profile picture of Kristian Lindberg
Kristian Lindberg
Gruppledare