Vacancies

Ledande byggkonstruktör industribyggnad

Office location
Göteborg, Karlstad, Ludvika
Application deadline
2/28/2021
Type
Permanent
Type
Adviser

Team Byggteknik är ett engagerat och kompetent team som består av konstruktörer, beräkningsingenjörer, utredare och uppdragsledare. Vår huvudsakliga verksamhet är idag inom vattenkraft, utöver detta jobbar vi även med andra komplexa anläggningskonstruktioner. Nu söker vi en erfaren byggkonstruktör som förutom att hålla i uppdrag även brinner för att leda andra inom konstruktion av industribyggnader.  

Din roll

Team Byggteknik, som är en del av affärsområde Energi & Industri, arbetar idag från kontoret i Ludvika, Göteborg och Karlstad. Vi har stark kompetens inom energi, och framförallt inom vår kärnverksamhet som är vattenkraft. Vi önskar stärka oss inom Industri Civil, och söker därför en erfaren byggkonstruktör som kan hålla i uppdrag och leda andra inom konstruktion av industribyggnader. Norconsult är inne i ett expansivt skede inom Industrisektorn, där vi tillsammans med andra teknikteam på Norconsult kan genomföra stora komplexa uppdrag. Placering av tjänsten är i första hand på kontoren i Göteborg, Ludvika och Karlstad där teamet finns representerat idag men möjlighet finns även att utgå från något av våra övriga kontor i Sverige.

Din profil

Vi söker dig som har teknisk utbildning med bygginriktning. Du brinner för konstruktionsarbete samt för att utveckla andra inom industribyggnad och har minst 10 års erfarenhet av konstruktionsledning. Det är meriterande med ett etablerat nätverk inom industribranschen. Du är en människa som får energi av andra, som kan konsten att skapa och bibehålla goda relationer med såväl kunder som kollegor. Du behöver ha B-körkort samt obehindrat behärska svenska i tal och skrift för att kunna verka i rollen tillsammans med våra kunder. Det är dock inget krav att det är ditt modersmål.

Vårt erbjudande

På Norconsult har vi som ambition att spegla det samhälle vi lever i, det gör oss till en samhällsbyggare med helhetssyn. Därför eftersträvar vi rekryteringar som leder till ökad mångfald - såväl inom bolaget, som i aktuellt team.

Norconsult har ett stort fokus på hållbarhetsfrågor, både ur ett ekologiskt, socialt och ekonomiskt perspektiv. Vi är 4600 medarbetare i koncernen och 870 medarbetare i Sverige utspridda på 32 kontor. Att arbeta tillsammans med oss här på Norconsult innebär att du får vara med och forma företagets och din egen framtid då vi är ett 100 % medarbetarägt företag. Med ägarengagemang, erfarenhet och intresse för samhällsbyggnad, utvecklar du tillsammans med övriga kompetenser hållbara lösningar för våra kunder.

Ta gärna en titt på din blivande chef:

https://www.linkedin.com/in/erik-eriksson-a768861a0/

Välkommen med din ansökan!

Contact

Profile picture of Erik Eriksson
Erik Eriksson
Teamchef Byggteknik