Vacancies

Landskapsingenjör/Markprojektör

Office location
Göteborg
Application deadline
4/30/2021
Type
Permanent
Type
Adviser

Engagerar projektering av goda, hållbara miljöer dig? Värdesätts ditt engagemang och din energi? Snart öppnar sig en liten lucka för reflektion, trots rådande pandemi ser vi utvecklingsmöjligheter. Hållbarhet och BIM står i fokus och vi hoppas att du vill vara med i vår utveckling.

                       

Din roll

Teknikområde Landskap inom Norconsult är starkt och sammanhållet gäng på 35 medarbetare placerade i Malmö, Helsingborg, Växjö, Göteborg, Stockholm och Luleå. Vi har ett gott samarbete inom gruppen där vi stöttar och lär av varandra även när vi inte är med i samma projekt.

På Göteborgskontoret vill vi komplettera vårt landskapsteam med ytterligare projekterings- och 3D-kompetens för att kunna möta efterfrågan på alla roliga och utvecklande projekt. Hos oss på Norconsult får du som ingenjör vara med i projektet från tidiga utredningar och gestaltningsskisser till detaljprojektering och framtagande av bygghandlingar, i allt från små innergårdar till stora offentliga miljöer, torg, skolor, kulturhistoriska anläggningar och infrastrukturprojekt. Du arbetar tillsammans med andra landskapsingenjörer/markprojektörer och landskapsarkitekter. Du får möjlighet att arbeta nära andra konsultkategorier i tvärfackliga uppdrag som husarkitekter, planarkitekter, VA-ingenjörer, miljötekniker och vägingenjörer.

Din profil

Vi söker en landskapsingenjör eller markprojektör med en god teknisk förmåga och minst fem års erfarenhet. Du har mycket goda CAD-egenskaper, gärna med speciellt intresse för 3D-projektering. Även kunskaper inom VA-projektering ser vi som meriterande.

Vi ser att du har en god förståelse för konsultens affär och är en drivande personlighet som vill vara med och utveckla vårt team och teknikområde. Du är en social, engagerad och självständig person som inte är rädd att ta egna initiativ.

Vårt erbjudande

På Norconsult har vi som ambition att spegla det samhälle vi lever i, det gör oss till en samhällsbyggare med helhetssyn. Därför eftersträvar vi rekryteringar som leder till ökad mångfald - såväl inom bolaget som stort som i aktuellt team.

Norconsult har ett stort fokus på hållbarhetsfrågor, både ur ett ekologiskt, socialt och ekonomiskt perspektiv. Vi är 4600 medarbetare i koncernen och 870 medarbetare i Sverige utspridda på 32 kontor.  Att arbeta tillsammans med oss här på Norconsult innebär att du får vara med och forma företagets och din egen framtid då vi är ett 100 % medarbetarägt företag. Med ägarengagemang, erfarenhet och intresse för samhällsbyggnad, utvecklar du tillsammans med övriga kompetenser hållbara lösningar för våra kunder.

Bekanta dig gärna med din blivande chef:

https://www.linkedin.com/in/anna-thomsen-609021131/

Välkommen med din ansökan!

Contact

Profile picture of Anna Thomsen
Anna Thomsen
Teamchef - Landskapsarkitekt