Vacancies

Landskapsarkitekt

Office location
Luleå, Piteå
Application deadline
1/30/2020
Type
Permanent
Type
Adviser

Att utveckla ett hållbart samhälle kräver engagemang och förmåga att knyta ihop enskilda expertkunskaper till en komplett lösning. Detta är en del av vardagen för oss på Norconsult. Vi välkomnar dig som vill engagera och engageras av härliga kollegor och spännande projekt. 

Din roll

Norconsults landskapsarkitekter har en lång och bred erfarenhet av utredning, gestaltning och projektering där lagarbete ger oss en möjlighet att skapa kompletta helhetslösningar. Vår ambition är att utöka vårt landskapsteam med fler medarbetare. Här arbetar vi med allt från tidiga utredningar, MKB till detaljprojektering och framtagande av bygghandlingar, i allt från små innergårdar till stora offentliga miljöer, kulturhistoriska anläggningar och infrastrukturprojekt.  

Olika kommuner är i huvudsak våra kunder men vi arbetar även för privata samt statliga beställare. Dina arbetsuppgifter består av förstudier, gestaltning och projektering av allmänna platser, skolgårdar, bostadsgårdar och infrastrukturprojekt.

Din profil

Vi söker efter en utbildad landskapsarkitekt, nyexad eller som står inför sitt första karriärbyte då med minst 3 års erfarenhet av gestaltning och projektering. Vi värdesätter erfarenheter från olika aktörer på marknaden. Du är en van användare av Autocad eller Revit och har lätt för att formulera dig på svenska i både skrift och tal. Som person är du är social och engagerad. Du har lätt för att samarbeta och kan både leda samt delegera till mer juniora kollegor.

Vårt erbjudande

Norconsult är samhällsbyggaren med helhetssyn och har ett stort fokus på hållbarhetsfrågor, både ur ett ekologiskt, socialt och ekonomiskt perspektiv. Vi är 3800 medarbetare i koncernen och 770 medarbetare i Sverige utspridda på 26 kontor.  Att arbeta tillsammans med oss här på Norconsult innebär att du får vara med och forma företagets och din egen framtid då vi är ett 100 % medarbetarägt företag. Med ägarengagemang, erfarenhet och intresse för samhällsbyggnad, utvecklar du tillsammans med övriga kompetenser hållbara lösningar för våra kunder.

Välkommen med din ansökan!

Contact

Profile picture of Leif Palage
Leif Palage
Team Mark