Vacancies

Landskapsarkitekt

Office location
Göteborg
Application deadline
1/30/2020
Type
Permanent
Type
Adviser

Öppna dörren på Theres Svensson gata 11 och känn dig som hemma. Två trappor upp, med utsikt över älven, välkomnas du av dina 15 kollegor på Team Landskap Göteborg.

Din roll

Vi arbetar med allt från tidiga utredningar till detaljprojektering och framtagande av bygghandlingar, i allt från små innergårdar till stora offentliga miljöer, kulturhistoriska anläggningar och infraprojekt. Olika kommuner är i huvudsak våra kunder men vi arbetar även för privata samt statliga beställare.

Landskapskompetensen inom Norconsult är stark. Här lyser flitens lampa och här tar vi hjälp och stöttning av varandra även när vi inte är med i samma projekt. Vi arbetar nära andra konsultkategorier i tvärfackliga uppdrag så som husarkitekter, planarkitekter, VA-ingenjörer, miljötekniker, vägingenjörer m fl.

Din profil

Du är utbildad landskapsarkitekt och har sedan din examen arbetat minst 3 år med gestaltning och projektering. Vi värdesätter erfarenheter från olika aktörer på marknaden. Du är en van användare av Autocad , Revit eller Civil 3D och har lätt för att formulera dig på svenska i både skrift och tal. Som person är du är social och engagerad. Du har lätt för att samarbeta och kan både leda samt delegera till mer juniora kollegor.

Vårt erbjudande

Norconsult är samhällsbyggaren med helhetssyn och har ett stort fokus på hållbarhetsfrågor, både ur ett ekologiskt, socialt och ekonomiskt perspektiv. Vi är 3800 medarbetare i koncernen och 770 medarbetare i Sverige utspridda på 26 kontor.  Att arbeta tillsammans med oss här på Norconsult innebär att du får vara med och forma företagets och din egen framtid då vi är ett 100 % medarbetarägt företag. Med ägarengagemang, erfarenhet och intresse för samhällsbyggnad, utvecklar du tillsammans med övriga kompetenser hållbara lösningar för våra kunder.

Ta gärna en titt på din blivande chef:

https://www.linkedin.com/in/anna-thomsen-609021131/

Välkommen med din ansökan!

Contact

Profile picture of Anna Thomsen
Anna Thomsen
Teamchef - Landskapsarkitekt