Vacancies

Landskapsarkitekt -och ingenjör

Office location
Helsingborg, Malmö
Application deadline
8/31/2019
Type
Permanent
Type
Adviser

Att utveckla ett hållbart samhälle kräver engagemang och förmåga att knyta ihop enskilda expertkunskaper till en komplett lösning. Detta är en del av vardagen för oss på Norconsult. Vi är ett medarbetarägt bolag med 765 anställda i Sverige och 3800 i koncernen. Vi har i dagsläget 25 kontor i Sverige och är inne i en expansiv fas vilket innebär att vi önskar blir fler medarbetare med landskapskompetens till Malmökontoret.


Din roll
Våra landskapsarkitekter och landskapsingenjörer har en lång och bred erfarenhet av utredning, gestaltning och projektering där samarbete skapar kompletta helhetslösningar. I samarbete med övriga team är vi delaktiga i allt från tidiga utredningar till gestaltning och detaljprojektering av ny- och ombyggnadsprojekt i såväl offentliga som privata miljöer.

Till vårt Malmökontor söker vi nu dig som är gestaltande och projekterande landskapsarkitekt eller landskapsingenjör med minst 4-5 års erfarenhet. I Malmö sitter vi nära våra andra tekniker vilket möjliggör ett intressant och lärorikt samarbete. Vi önskar att du har en glädje i skissande och design, gestaltning och utformning av olika typer av miljöer. Vi ser gärna att du kan arbeta självständigt med landskapsprojekteringens olika delar, såsom ritningar och AMA anläggning.


Vårt Malmökontor är beläget vid Bagers plats i centrala Malmö, ett stenkast från centralstationen med utsikt mot Malmö Live. Idag är vi tre landskapsarkitekter i Malmö som samarbetar tätt med landskapskompetenser i Helsingborg samt övriga delar av landet.


Vårt Helsingborgskontor är beläget vid Knutpunkten mitt i centrala Helsingborg, med fantastisk utsikt över havet. Om intresse finns är det även möjligt att sitta på detta kontor.


Vårt erbjudande


o En anställning i ett företag som till 100 % ägs av sina medarbetare
o Spännande och intressanta projekt
o Bra anställningsvillkor och goda karriärmöjligheter
o Kompetensutveckling
o Samarbete med många olika kompetenser över hela Sverige och i olika länder
o Inspirerande arbetsmiljö med möjlighet att påverka just din arbetssituation
o Fritidsklubb med olika aktiviteter året om.


Intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt.


Varmt välkommen med din ansökan!

Contact

Profile picture of Sandra Kjellberg
Sandra Kjellberg
Teamchef Infrastruktur