Vacancies

Junior inredningsarkitekt

Office location
Stockholm
Application deadline
12/31/2018
Type
Permanent
Type
Adviser

Till vårt kontor i Stockholm söker vi nu engagerade inredningsarkitekter som vill utvecklas med oss. Team Arkitekter består av 57 medarbetare som arbetar med husarkitektur, inredningsarkitektur och tillgänglighet. Vi har en öppen och prestigelös arbetsgemenskap där vi genom kreativitet och samarbete skapar projekt med hög kvalitet. Teamet har många intressanta uppdrag på gång och vi söker därför fler medarbetare.

Norconsults bredd ger dig som inredningsarkitekt möjlighet att tidigt i projekt arbeta tätt tillsammans med våra husarkitekter och byggnadsingenjörer samt med övriga kompetensteam som t. ex. projektledare, konstruktörer, akustiker, VVS-ingenjörer och miljökonsulter. Vi har helt enkelt de bästa förutsättningarna för att skapa vacker, funktionell och hållbar arkitektur!

Kontoret i Stockholm är beläget i det kulturhistoriska kvarteret Kungliga Myntet på Kungsholmen, ett stenkast från Stadshuset, med utsikt över Riddarfjärden och med några minuters promenad från Centralen. Stockholmskontoret befinner sig i en stark tillväxtfas tillsammans med resten av arkitektteamet i Göteborg.

Norconsult har utvecklat en innovationsprocess som vi använder i projekt för att hitta de bästa lösningarna tillsammans med våra kunder. Idag använder vi innovation och samfinansiering i vitt skilda projekt, förutom i arkitektur-och inredningsprojekt även t. ex. inom geoteknik och app-utveckling.

Arbetsuppgifter

Hos oss får du arbeta som ansvarig arkitekt i projektets alla faser, från utredningar och programskeden till gestaltning och projekteringsskedet. Du får arbeta med konceptutveckling i tidiga skeden och vi vill att du har vana av att arbeta metodiskt i gestaltningsprocessen. I arbetsuppgifterna ingår att ansvara för kundkontakter, uppdragsledning i projekt samt att ge stöd till yngre kollegor. Utöver arbete i projekt ingår även visst marknads- och anbudsarbete.

Vi söker dig som

• Är arkitekt SIR/MSA med 5 års erfarenhet
• Vill utvecklas genom projektens alla faser
• Gillar att samarbeta och dela med sig av erfarenheter
• Visar stort engagemang samt är kreativ och noggrann

Vi erbjuder

• En anställning i ett företag som till 100 % ägs av sina medarbetare
• Spännande och intressanta projekt
• Bra anställningsvillkor och goda karriärmöjligheter
• Kompetensutveckling, utbildning, studieresor
• Samarbete med många olika kompetensteam över hela Sverige och i olika länder
• Inspirerande arbetsmiljö med möjlighet att påverka

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten är en tillsvidareanställning och kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Contact

Profile picture of Anna Cyrén
Anna Cyrén
Arkitekt SIR/MSA