Vacancies

Järnvägsprojektör

Office location
Borlänge, Gävle, Göteborg, Halmstad, Helsingborg, Luleå, Malmö, Märsta, Sollentuna, Umeå, Varberg, Örebro
Application deadline
1/31/2021
Type
Permanent
Type
Adviser

Norconsults järnvägsteam består av några av landets mest erfarna järnvägskonsulter, och nu har du möjlighet att bli en av oss. Vi är en medarbetarägd samhällsbyggare med platt struktur och engagerade medarbetare.  Förutom drivkraften att kunna påverka den framtida utvecklingen så söker vi dig som vill verka för ett bolag som du trivs hos och tror på.

Din roll

Team Spår- och Järnvägsteknik är etablerade i Gävle, Borlänge, Göteborg, Malmö, Halmstad, Helsingborg, Varberg, Örebro, Märsta och Sollentuna. Vi har en stabil orderstock och flera viktiga ramavtal med Trafikverket, Trafikhuvudmän och kommuner i hela Sverige. För att kunna fortsätta växa och utveckla verksamheten samt leverera med hög kvalitet söker vi nu en järnvägsprojektör. Placering av tjänsten är i första hand Gävle eller Borlänge.  

Din profil

Vi söker dig med teknisk utbildning inom järnvägsteknik, gärna högskola samt minst två års erfarenhet av arbete som järnvägsprojektör inom BEST-KM. Du har ett stort intresse för järnvägen som system och tycker om att arbeta i projektform i en affärsdrivande och målstyrd verksamhet. Som person har du ett intresse för utveckling av både den egna kompetensen och teknikområdet. Du behöver obehindrat behärska svenska i tal och skrift för att kunna verka i rollen, men det är inget krav att det är ditt modersmål. Vidare är du serviceinriktad, har initiativförmåga och god samarbetsförmåga.

Vårt erbjudande

På Norconsult har vi som ambition att spegla det samhälle vi lever i, det gör oss till en samhällsbyggare med helhetssyn. Därför eftersträvar vi rekryteringar som leder till ökad mångfald - såväl inom bolaget som stort som i aktuellt team.

Norconsult har ett stort fokus på hållbarhetsfrågor, både ur ett ekologiskt, socialt och ekonomiskt perspektiv. Vi är 4400 medarbetare i koncernen och 850 medarbetare i Sverige utspridda på 30 kontor.  Att arbeta tillsammans med oss här på Norconsult innebär att du får vara med och forma företagets och din egen framtid då vi är ett 100 % medarbetarägt företag. Med ägarengagemang, erfarenhet och intresse för samhällsbyggnad, utvecklar du tillsammans med övriga kompetenser hållbara lösningar för våra kunder.

Bekanta dig med din blivande chef:

https://www.linkedin.com/in/tony-strandberg-46748525/

Välkommen med din ansökan!

Contact

Profile picture of Tony Strandberg
Tony Strandberg
Teamchef, Team Spår- & Järnvägsteknik