Vacancies

Interiørarkitekt søkes til nye utfordringer i Bodø

Office location
Bodø
Application deadline
12/13/2021
Type
Permanent
Type
Adviser

Norconsult har i dag et av landets desidert største arkitektmiljøer, og har dyktige, dedikerte, engasjerte, prisbelønnede og hardtarbeidende arkitekter over hele landet. Hos oss ser vi verdien av å jobbe i en konstant tverrfaglig kontekst sammen med våre ingeniørkollegaer - og vi ser hvordan dette skjerper, bedrer og effektiviserer våre prosjekter.


Med Norconsults enorme erfaring og styrke i ryggen, løser vi de vanskeligste oppgavene med en  helhetlig tilnærming og som sikrer både kvalitet, innovasjon og fremtidsrettede valg. Vårt fokus på VARIG arkitektur, VARIG skjønnhet og VARIG liv er det som driver oss, engasjerer oss og motiverer oss. Vi har muskler til å drive innovasjonsprosesser, teknologiske fremskritt på internasjonalt, høyt nivå og vi gjør dette med stort engasjement, stolthet og ydmykhet.

Ved avdeling Arkitektstudio i Bodø er vi nå på jakt etter en dyktig interiørarkitekt til nye og spennende oppdrag. Avdelingen består i dag av totalt 16 arkitekter, interiørarkitekter og arkitektassistenter som jobber innenfor alle prosjektfaser fra mulighetsstudier til detaljprosjektering.

Nysgjerrig på hvordan det er å jobbe i Norconsult? Få med deg serien «Rådgiverne» der vi gir deg et unikt innblikk i vår arbeidshverdag her: https://www.norconsult.no/radgiverne/

Vil du vite mer om hvilke muligheter du med noen års erfaring har i Norconsult? Les her: https://www.norconsult.no/jobb-og-karriere/heads-for-tomorrow---professional/

For oss er det viktig at du:

 • Har interiørarkitektutdannelse på masternivå

 • Har god formgivingsevne og blikk for både detaljer og helhet

 • Har erfaring i bruk av digitale planleggingsverktøy (fortrinnsvis ArchiCAD) og 3D-visualisering

 • Har gode samarbeidsevner både internt og eksternt

 • Har kreativitet og engasjement

 • Har god norsk muntlig og skriftlig fremstillingsevne

Hos oss får du:

 • Varierte og utfordrende oppgaver

 • Et tverrrfaglig og inkluderende arbeidsmiljø med dyktige kollegaer

 • Stort fagnettverk og gode muligheter for faglig utvikling

 • Konkurransedyktige betingelser

 • Studieturer, ulike sosiale arrangementer, idrettslag, bedriftshytter mm.

Byen vår er i stadig utvikling og det ligger mange spennende oppdragsmuligheter i tiden fremover. Vi ser fram til å jobbe med bærekraftig byutvikling og skape VARIG arkitektur sammen med nettopp deg. Vi gleder oss til å få deg med på laget! 

Norconsults kontor i Bodø har ca. 85 medarbeidere og leverer tverrfaglige tjenester innenfor arkitektur, landskap, byggeteknikk, geoteknikk, brannteknikk, VVS-og klimateknikk, elektroteknikk, samferdsel, plan, VA, miljø og prosjektadministrasjon. Bodøkontoret har en god blanding av medarbeidere, både yngre fagpersoner og personer med lang og bred erfaring. Vi tilbyr også spisskompetanse innenfor flere sentrale fagfelt som akustikk, bygningsfysikk osv.

Innsendelse av søknad: Søknad med CV, vitnemål og attester sendes via vårt elektroniske søknadsskjema på våre internettsider. Vi gjør oppmerksom på at det kun er de elektroniske søknadene som vil bli behandlet. Søknaden må være skrevet på et skandinavisk språk.

Norconsult er Norges største rådgiverbedrift. Våre tjenester er rettet mot samfunnsplanlegging, prosjektering og arkitektur, og inkluderer Nordic - office of architecture. Norconsult-konsernet har mer enn 5000 medarbeidere, og er i sin helhet eid av medarbeiderne. Hovedkontoret ligger i Sandvika utenfor Oslo. Vår virksomhet drives ved et 60-talls kontorer i hele Norge og gjennom datterselskaper i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island og Polen. Totalt har Norconsult mer enn 130 kontorer. 

Contacts

Profile picture of Ingunn Lindbach
Ingunn Lindbach
Avdelingsleder Kontor
Profile picture of Turi Heieraas
Turi Heieraas
Interiørarkitekt/Seniorrådgiver